• Sponsor Wagricom
 • Sponsor Adriaans stucwerken
 • Sponsor Café-zaal de Koster
 • Sponsor Garage V.d. Borne
 • Sponsor Dirkx Bikeshop
 • Sponsor Brasserie La Gare
 • Sponsor Hendrikx, stallenbouw, industriebouw en renovatie
 • Sponsor Raamdorpel.nl
 • Sponsor Sponsor Ronnie Goorman timmerwerken
 • Sponsor Gijs Janssen stucadoorsbedrijf
 • Van Limpt varkenshouderij
 • Vela
 • Minipark Reusel

Sport- en Cultuurgala

Datum: 02-03-2018
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Sporthuis Reusel
Emailadres: b.jacobs@reuseldemierden.nl
Telefoonnummer: 0497-650 621


Op 2 maart 2018 vindt het eerste Sport- en Cultuurgala plaats. Voor deze avond worden alle sport- en cultuurverenigingen uitgenodigd. Omcirkel deze avond alvast in uw agenda want het belooft een feestelijke avond te worden met een feestelijk programma en een erepodium voor sportieve en culturele winnaars. Het Sport- en Cultuurgala vindt plaats in Sporthuis Reusel en is een initiatief van Hydra sportbeheer en de gemeente Reusel-De Mierden.

Het Sport- en Cultuurgala onderstreept het belang van het sportieve en culturele klimaat in de gemeente. Het gala biedt een podium voor iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan sport en/of cultuur in het afgelopen jaar. Prestaties die aandacht verdienen en een prijs verdienen, zowel op sportief als op cultureel vlak.

Sport
Kent u iemand binnen de vereniging die een unieke sportprestatie heeft geleverd, dan is dit het moment om in actie te komen. Of het nu gaat om een sportploeg, sportman, sportvrouw, sporter met een beperking of een trainer/coach, dat maakt niet uit. Iedereen die een unieke sportprestatie heeft geleverd, kan worden genomineerd. Er is een aparte prijs voor talent van het jaar. Dit is een speciale prijs voor kinderen tot en met 17 jaar.
Aanmelden kan tot en met 31 december 2017 door een mail te sturen naar b.jacobs@reuseldemierden.nl. Bij de aanmelding omschrijft u wie u nomineert, wat de sportprestatie is en waarom deze prestatie extra waardering verdient. Een onafhankelijke jury beoordeelt de aanmeldingen.

Cultuur
Met de cultuurprijs wordt het culturele klimaat in Reusel-De Mierden gestimuleerd en wordt publieke aandacht gevestigd op culturele activiteiten. De cultuurprijs is bestemd voor een persoon of organisatie die zich voor het culturele leven binnen de gemeente inzet of heeft ingezet in het afgelopen jaar. Die inzet heeft plaatsgevonden binnen ten minste één van de volgende disciplines: muziek, dans, theater, beeldende kunsten, literaire kunst, audiovisuele media en behoud van cultureel erfgoed. De genomineerde bereikt een groot en breed publiek en heeft een inspirerende of stimulerende invloed op de gemeenschap en/of het culturele leven. U kunt kandidaten of organisaties voor de cultuurprijs aanmelden vóór 31 december 2017 via het formulier op de website van de gemeente. Meer informatie en het formulier zijn te vinden op: www.reuseldemierden.nl/sportencultuurgala. Een jury beoordeelt de voordrachten.

Heeft u vragen over het aanmelden of wilt u meer weten over het Sport- en Cultuurgala, dan kunt u eveneens mailen naar b.jacobs@reuseldemierden.nl of bellen naar 0497-650 621.
Meer informatie

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje