Titel Haoverekkers, Zuiderburen zesde

Door: Frans - zondag 25-05-2003 - reactie(s)

Gisteravond vond de laatste speelronde plaats van de buurtvoetbalcompetitie, waarin de Zuiderburen 'De Driesprong' troffen. Aangezien de laatste seizoenswedstrijden allemaal gelijktijdig afgewerkt worden, speelde de wedstrijd zich af op het hoofdveld van het sportpark.

Lees verder >>

Ook derde maal gaat het mis

Door: Frans - donderdag 22-05-2003 - reactie(s)

Voor de derde keer op rij hebben de Zuiderburen de beker niet weten te bemachtigen. In deze editie van de bekerfinale was het team van 'De Stampers' te sterk. Streden de Zuiderburen in de halve finale nog voor ieder duel, deze keer ontbrak het heilige vuur.

Lees verder >>

Eenvoudige zege in gezapige partij

Door: Frans - maandag 19-05-2003 - reactie(s)

De wedstrijd van gistermorgen tegen 'Het Huukske' leek wel op een partij zomeravondvoetbal. De wedstrijd werd gespeeld op een laag niveau en 'Het Huukske' was maar met 10 spelers.

Lees verder >>

Sensationele zege in bekertoernooi

Door: Frans - donderdag 15-05-2003 - reactie(s)

Voor de derde keer op rij, zijn de Zuiderburen doorgedrongen tot de finale van het bekertoernooi; dit maal ten koste van 'het Bronneke'. Na een zenuwslopende partij moesten penalties uiteindelijk de beslissing brengen.

Lees verder >>

Zonder te spelen naar halve finale

Door: Frans - woensdag 14-05-2003 - reactie(s)

Zonder een wedstrijd te spelen zijn de Zuiderburen in de halve finale gekomen van het bekertoernooi. Volgens het programma van de kwartfinales, moesten de Zuiderburen aantreden tegen 'De Bimt', maar vanwege het tekort aan spelers bij dat team, ging de wedstrijd niet door.

Lees verder >>

Overwinning in laatste minuut veilig gesteld

Door: Frans - dinsdag 6-05-2003 - reactie(s)

Door het verlies van 'De Rodeho' en de late treffer van Adrie in de wedstrijd tegen 'v.v. De Valk' blijft de vijfde plaats in zicht voor de Zuiderburen. De wedstrijd tegen 'De Valk' stond vooral in het teken van de terugkeer van vaste keeper Cees.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay