Lange voetballoze periode

Door: Frans - maandag 24-02-2003 - reactie(s)

Evenals op 16 februari was ook gister de wedstrijd weer afgelast. Was het toen de wedstrijd tegen 'de Driesprong' die door de weersomstandigheden niet doorging, nu vond de wedstrijd tegen het team van de 'Red Coral' geen doorgang.

Lees verder >>

Nieuw forum op de site

Door: Frans - dinsdag 11-02-2003 - reactie(s)

Er waren de laatste tijd wat problemen met het Forum. Dit is nu weer opgelost. Het oude Forum is vervangen door een nieuw Forum. Indien het oude Forum weer functioneerd kan het altijd weer teruggezet worden. Om in het nieuwe Forum te posten, moet je je weer wel opnieuw aanmelden.

Lees verder >>

Zuiderburen in neerwaardse spiraal

Door: Frans - maandag 10-02-2003 - reactie(s)

Met de derde achtereenvolgende wedstrijd zonder overwining zijn de Zuiderburen terechtgekomen in een neerwaardse spiraal. Afgelopen zondag moesten we onze meerdere erkennen in 'v.v. De Valk'.

Lees verder >>

Voetballoos weekeinde

Door: Frans - maandag 3-02-2003 - reactie(s)

Afgelopen weekend is er redelijk wat sneeuw gevallen. Om de velden te sparen vonden er geen wedstrijden plaats in de binnendorpse competitie van Reusel. Hierdoor hoefden ook de Zuiderburen geen inspanningen te verrichten tegen het elftal van 'Het Huukske'

Lees verder >>

Mededelingen m.b.t. jaarvergadering

Door: Frans - dinsdag 28-01-2003 - reactie(s)

Afgelopen zondag stond er voor 'De Zuiderburen' geen wedstrijd op het programma, maar wel de jaarvergadering. Deze begon om 14.00 uur en had een redelijke opkomst.

Lees verder >>

Zuiderburen strijdbaar ten onder

Door: Frans - zondag 19-01-2003 - reactie(s)

Na lange tijd werd er dit weekend weer eens gevoetbald. De Zuiderburen hadden een betere tegenstander kunnen treffen om de competitie te hervatten. Op het veld van de Bruintjes moesten ze aantreden tegen de nummer 1 uit de competitie: 'De Haoverekkers'.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay