Jaarvergadering week opgeschoven

Door: Frans - zaterdag 11-01-2003 - reactie(s)

De jaarvergadering die gepland stond voor zondag 19 januari is verschoven naar zondag 26 januari. De locatie blijft hetzelfde en het begint om 14.00 uur. De contributie die dan geind wordt bedraagt 35 Euro.

Lees verder >>

Verdienstelijk gelijkspel tegen bronneke

Door: Frans - maandag 30-12-2002 - reactie(s)

Doordat het programma voor dit weekend omgegooid was, moesten de Zuiderburen niet zoals eerder gemeld aantreden tegen "De Winstpakkers", maar stond de wedstrijd van vorige week gepland, tegen "Het Bronneke"

Lees verder >>

Mededeling ivm jaarvergadering 2003

Door: Frans - maandag 16-12-2002 - reactie(s)

De spelers van de Zuiderburen kunnen de datum voor de komende jaarvergadering alvast in hun agenda noteren. Deze zal net als vorig jaar plaatsvinden in de kantine van Sporthal "De Boegent" op zondag 19 januari 2003.

Lees verder >>

Driesprong geklopt op koude zondagmorgen

Door: Frans - maandag 9-12-2002 - reactie(s)

Op het veld van de Driesprong moesten de Zuiderburen op deze koude zondagmorgen aantreden tegen de nummer laatst uit de competitie. Na een rommelige eerste helft met weinig kansen, stond er een 0-0 stand op het bord.

Lees verder >>

Degelijke overwinning op onderonsje

Door: Frans - maandag 25-11-2002 - reactie(s)

Afgelopen weekend mochten de Zuiderburen op komen draven op het veld van de Driesprong voor de partij tegen het Onderonsje. Dat het Onderonsje niet meer het team van andere jaren is, was deze competitie al gebleken. Vandaar dat het een ideale tegenstander was om de blaam van vorige week enigszins weg te poetsen.

Lees verder >>

Blamage zuiderburen tegen de red coral

Door: Frans - maandag 18-11-2002 - reactie(s)

Na de positieve berichten van vorige week is er deze week minder goed nieuws te melden. Gistermorgen zijn de Zuiderburen in een zeer zwakke partij terecht ten onder gegaan tegen de Red Coral, de nummer 12 uit het klassement.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay