Driesprong geklopt op koude zondagmorgen

Door: Frans - maandag 9-12-2002 - reactie(s)

Op het veld van de Driesprong moesten de Zuiderburen op deze koude zondagmorgen aantreden tegen de nummer laatst uit de competitie. Na een rommelige eerste helft met weinig kansen, stond er een 0-0 stand op het bord.

Lees verder >>

Degelijke overwinning op onderonsje

Door: Frans - maandag 25-11-2002 - reactie(s)

Afgelopen weekend mochten de Zuiderburen op komen draven op het veld van de Driesprong voor de partij tegen het Onderonsje. Dat het Onderonsje niet meer het team van andere jaren is, was deze competitie al gebleken. Vandaar dat het een ideale tegenstander was om de blaam van vorige week enigszins weg te poetsen.

Lees verder >>

Blamage zuiderburen tegen de red coral

Door: Frans - maandag 18-11-2002 - reactie(s)

Na de positieve berichten van vorige week is er deze week minder goed nieuws te melden. Gistermorgen zijn de Zuiderburen in een zeer zwakke partij terecht ten onder gegaan tegen de Red Coral, de nummer 12 uit het klassement.

Lees verder >>

Knappe overwinning zuiderburen op de stampers

Door: Frans - maandag 11-11-2002 - reactie(s)

In een spannende partij hebben de Zuiderburen gister een einde gemaakt aan de ongeslagen status van 'De Stampers'. Al in de eerste minuut kopte Eric Cox de bal achter de doelman van de Stampers. Op dat moment had de tegenstander nog nauwelijks een bal aangeraakt.

Lees verder >>

Site vv de zuiderburen officieel online

Door: Frans - maandag 4-11-2002 - reactie(s)

De site van v.v. 'De Zuiderburen' is vandaag officieel online gegaan. Althans de grove lay out. Er zal de komende tijd nog vanalles veranderen, of toegevoegd worden aan de site. Op deze pagina (de startpagina) komen elke week de laatste ontwikkelingen te staan.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay