Zuiderburen 2 herrijst uit geslagen positie

Door: Frans - zondag 20-05-2018 - reactie(s)

Op deze eerste Pinksterdag mocht Zuiderburen 2 zich opmaken voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Hierin trof het om 12 uur op het thuisveld directe concurrent Bladella 9. De eerste confrontatie met de blauwwitte uit Bladel kende al een knotsgek scoreverloop en dit keer was het niet anders.

Lees verder >>

Rabobank clubkas campagne brengt €325,- in het laatje

Door: Frans - zaterdag 12-05-2018 - reactie(s)

Vanochtend vond op het terrein van Elsom open air de de Rabobank roadshow plaats. Hierbij werden de cheques uitgereikt aan de deelnemers van de Rabobank clubkascampagne 2018. V.v. de Zuiderburen heeft hier - zoals bekend - ook aan deelgenomen. In de afgelopen maand heb je vast een oproep voorbij zien komen om op onze club te stemmen. 

Lees verder >>

Mam en Gratis wijn grote winnaars Zuiderburentoernooi

Door: Frans - zaterdag 12-05-2018 - reactie(s)

Voor de voetballiefhebbers uit de regio stond afgelopen donderdag rood omrand op de kalender. Het befaamde Zuiderburentoernooi vond toen weer doorgang bij het Postelboershof in Arendonk. Met wat meer moeite dan voorgaande jaren wist de toernooicommissie het deelnemersveld van 40 teams weer rond te breien.

Lees verder >>

Geert voor eerste keer vader

Door: Frans - zaterdag 12-05-2018 - reactie(s)

Afgelopen zondag was Zuiderburen 3-speler Geert afwezig bij de wedstrijd die zijn team speelde tegen HMVV 7. Hij had hier echter een hele goede reden voor. De nacht ervoor was zijn vrouw Maaike namelijk bevallen van een dochter. Het is het eerste kind voor het stel en ze heeft de naam Amber gekregen.

Lees verder >>

Afsluiting seizoen 2017-2018: ZuiderBuurbecue 27 mei

Door: Frans - maandag 7-05-2018 - reactie(s)

Ter afsluiting van het seizoen organiseren we op zondag 27 mei na afloop van de wedstrijden een barbecue. Deze vindt plaats bij de kantine en wordt gecombineerd met het afsluitfeest van Rosolo. Naast leden zijn ook partners van leden welkom. De kosten bedragen €5,- per persoon. 

Lees verder >>

Het is aftellen richting het Zuiderburentoernooi

Door: Frans - maandag 7-05-2018 - reactie(s)

Aanstaande donderdag gaat het gebeuren. Hoewel in de meeste competities de beslissingen nog niet gevallen zijn, gaat het Zuiderburentoernooi alweer van start. Voor de leden van de club is het de dagen in aanloop naar Hemelvaartsdag nog even flink alle zeilen bijzetten om alles in gereedheid te brengen.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay