Babygeluk bij familie Jansen

Door: Frans - vrijdag 10-08-2018 - reactie(s)

Vandaag opnieuw een aankondiging met betrekking tot babygeluk. Dit keer bij Zuiderburen 3-spelmaker Frank Jansen en zijn vrouw Tessa. Vanmiddag om 14:15 uur werd hun zoon Vick geboren in het ziekenhuis. Vick weegt 4325 gram en moeder en zoon maken het goed.

Lees verder >>

Zuiderburen 2-speler Jorg vader geworden

Door: Frans - donderdag 9-08-2018 - reactie(s)

Eergister is Linda, de vriendin van Zuiderburen 2-speler Jorg, bevallen van hun eerste kindje. Om 9:54 uur zag hun zoontje Vince het levenslicht. Hun kleine stoere mannetje kwam in het ziekenhuis in Tilburg ter wereld en weegt 3795 gram. Moeder en zoon maken het goed.

Lees verder >>

Robert Coolen vader geworden

Door: Frans - zondag 29-07-2018 - reactie(s)

Rustend lid Robert Coolen is afgelopen vrijdag voor de eerste keer vader geworden. Zijn vriendin Esther schonk vrijdag jongsleden in het ziekenhuis het leven aan zoon Frans. Esther lag al 3 weken in het ziekenhuis vanwege zwangerschapvergiftiging, maar maakt het naar omstandigheden goed. Datzelfde geldt voor hun pasgeboren zoon.

Lees verder >>

Informatiebijeenkomst Zuiderburen 5

Door: Frans - woensdag 20-06-2018 - reactie(s)

Zoals je recentelijk op de sociale media kanalen van de club hebt kunnen lezen breidt v.v. de Zuiderburen komend seizoen flink uit. Naast het damesteam is er de laatste weken ook een extra herenteam uit de grond gestampt. Het is de bedoeling dat dit team met ingang van komend seizoen tevens competitie gaat spelen onder de naam Zuiderburen 5.

Lees verder >>

Teamindeling seizoen 2018-2019 bekend

Door: Frans - zaterdag 16-06-2018 - reactie(s)

Net als vorig jaar heeft een speciale commissie zich weer gebogen over de teamindeling. Hierin waren alle teams van afgelopen seizoen vertegenwoordigd. Het grootste pijnpunt lag bij Zuiderburen 3, waar nieuw elan zeer gewenst is.

Lees verder >>

Zuiderburen 2 herrijst uit geslagen positie

Door: Frans - zondag 20-05-2018 - reactie(s)

Op deze eerste Pinksterdag mocht Zuiderburen 2 zich opmaken voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Hierin trof het om 12 uur op het thuisveld directe concurrent Bladella 9. De eerste confrontatie met de blauwwitte uit Bladel kende al een knotsgek scoreverloop en dit keer was het niet anders.

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay