Gezinsuitbreiding voor familie Lauwers

Door: Frans - vrijdag 3-08-2007 - reactie(s)

Zoals in eerdere berichtgeving al aangekondigd zou Zuiderburen I grensrechter Hans Lauwers in de zomer voor de eerste maal vader worden. Ruim een week geleden was het zover en is Marian Lauwers bevallen van een zoontje. 

Lees verder >>

Gevonden voorwerpen Zuiderburentoernooi

Door: Frans - maandag 2-07-2007 - reactie(s)

Hieronder tref je een lijst aan met gevonden, danwel achtergebleven kledingstukken/schoeisel op het Zuiderburentoernooi. Mocht je iets van jou hierbij aantreffen dan kun je het afhalen op de Voorste heikant 1 in Reusel. 

Lees verder >>

Spelers gezocht ter versterking van de selecties

Door: Frans - zaterdag 9-06-2007 - reactie(s)

Enkele spelers van v.v. de Zuiderburen hebben na afloop van het voorbije seizoen te kennen gegeven de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen (Leon, Toon en Timo), danwel elders hun geluk te gaan beproeven (Ron van Gompel). Om de selecties van Zuiderburen I en II toch op peil te houden is de club op zoek naar enkele nieuwe spelers. 

Lees verder >>

'Met recht een schon ploegske'

Door: Frans - zaterdag 19-05-2007 - reactie(s)

Met een spetterende feest is gisteravond het 40-jarige jubileum van v.v. de Zuiderburen gevierd. Vele oud-leden hadden de weg naar café feestzaal Postelboershof in Arendonk gevonden. Een prima locatie voor een feestje, zo was de huidige generatie Zuiderburen al bekend, omdat hier ook jaarlijks het toernooi wordt georganiseerd. 

Lees verder >>

Sfeerverslag van het zuiderburentoernooi 2007

Door: Frans - vrijdag 18-05-2007 - reactie(s)

Gisteren was het dan eindelijk zo ver; het jaarlijkse Zuiderburentoernooi stond op het programma. Na een vluchtige douche vertrok uw reporter per fiets naar Arendonk. Onderweg kwam ik de mannen van VV de Valk bij de Esso tegen alwaar ze de broodnodige calloriën, caffeinen en nicotinen in aan het slagen/nemen waren.

Lees verder >>

Zuiderburen I sluit seizoen in stijl af

Door: Frans - dinsdag 1-05-2007 - reactie(s)

Het eerste team van v.v. de Zuiderburen heeft afgelopen zondag ook de hekkensluiter van de Reuselse buurtvoetbalcompetitie weten te verslaan. Op een zonovergoten sportpark begon Zuiderburen I erg slap. Dit zorgde ervoor dat de 'Red Coral' in de eerste helft enkele keren oog in oog met goalie Cees kwam te staan. 

Lees verder >>
Nieuwsarchief

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje

Wie gaat het WK winnen?
België
Brazilië
Frankrijk
Koatië
Engeland
Zweden
Rusland
Uruguay