Introductie

Ieder jaar op Hemelvaartsdag organiseert v.v. De Zuiderburen haar internationale voetbaltoernooi voor herenteams máár ook voor damesteams. In 2019 valt deze dag op 30 mei en de aanvang zal rond de klok van 9.45 zijn.


Evenals voorgaande jaren wordt het gehouden op de velden van Postelboers Hof aan de Wampenberg 135 in Arendonk (België). Dit is nabij de grensovergang Reusel/Arendonk. In het menu staat een link voor de routeplanner.

Opzet van het toernooi

Het Zuiderburentoernooi is opgezet als minivoetbaltoernooi, dat wil zeggen dat er gespeeld wordt op een klein speelveld met in beide teams 5 veldspelers en een doelman. Uiteraard staat het ieder team vrij extra reservespelers mee te nemen. De spelers worden voorzien van bier op het Zuiderburentoernooi in 2015 op het Postelboershof in Arendonk Het toernooi is naast de 7 wedstrijdvelden van alle gemakken voorzien; zo is er voldoende kleedruimte, een ruime feestzaal, incl. dj, een frietkraam, voldoende parkeerruimte en de nodige gezelligheid. Het deelnemersveld bestaat uit 24 herenteams en 16 damesteams. Het volledige reglement van het toernooi is terug te lezen in het programmaboekje, dat je kunt bekijken door in het menu op 'Programma' te klikken.
Het inschrijfgeld bedraagt 30 Euro per deelnemend team. Dit dient minimaal 2 weken voor aanvang in ons bezit te zijn, anders vervalt je aanmelding. Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL63 RABO 0143 4235 09 van Rabobank Reusel, onder vermelding van je teamnaam.

Deelname aan het toernooi

Dit toernooi mag je gewoonweg niet missen, al is het alleen maar voor de ambiance! Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze promo of de foto's van voorgaande edities om te zien wat het Zuiderburentoernooi allemaal te bieden heeft.
Duel tijdens een wedstrijd bij de dames op het Zuiderburentoernooi in 2016Om je meteen in te schrijven, klik je in het menu op 'Inschrijfformulier' om vervolgens het formulier (dames of heren) te completeren (mogelijk vanaf 1 februari 2019). Wij accepteren uitsluitend inschrijvingen via onze website en we benadrukken dat over de inschrijfprocedure niet gecorrespondeerd kan worden. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Overigens zijn de winnaars van het voorgaande jaar automatisch ingeschreven voor de komende editie. Deze teams worden voorafgaand aan de inschrijftermijn benaderd door de organisatie met de vraag of men weer deel wenst te nemen. Alle winnaars van eerdere edities van ons toernooi kun je bekijken via menu bovenaan de pagina.

Reacties ()

In de spotlight

banner foto's kampioensfeest Zuiderburen 1

Dropshots

Jarigen


Polletje