Beleid & organisatie

Hoe we onze filosofie in praktijk brengen

Een club met een missie...

Vv de Zuiderburen heeft een dorps karakter en biedt laagdrempelig voetbal aan voor senioren, zowel voor heren- als voor damesteams. De nadruk bij het voetballen ligt op het genieten en plezier maken en minder op het competitieve aspect. Actieve betrokkenheid van en interactie met de leden is de basis waarop de vereniging draait.

en een duidelijke visie...

Vv de Zuiderburen streeft er naar zoveel mogelijk spelers te behouden voor de voetbalsport en denkt hierbij in mogelijkheden en kansen. Op de club heerst saamhorigheid, waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar achtergrond of overtuiging. Verder hechten we veel waarde aan een goede sfeer waarbij een ieder zich thuis voelt.

Vv de Zuiderburen streeft er naar zoveel mogelijk spelers te behouden voor de voetbalsport en denkt hierbij in mogelijkheden en kansen.

Bestuur vv de Zuiderburen-2023

waar leden zich thuisvoelen

Bij v.v. de Zuiderburen is het beleid gebaseerd op onze zelf ontwikkelde B.E.L.G.-Filosofie. B.E.L.G. staat voor Bourgondisch, Entertainend, Laagdrempelig en Gelijkwaardig.

Bourgondisch

Een bourgondische levensstijl zit verweven in het DNA van de club. Vele activiteiten om het voetbal heen zijn hier aan gerelateerd.

Entertainend

Vermaak staat centraal bij de vrijetijdsbeleving binnen onze vereniging. De nadruk ligt bij ons minder op het presteren.

Laagdrempelig

Iedereen die van voetbal houdt, is welkom bij de club en toegankelijkheid van de beleidsbepalers staat hoog in het vaandel.

Gelijkwaardig

Voor iedereen gelden dezelfde waarden en regels binnen de club. Geen enkel individu of team heeft een voorkeurspositie.

Ons betrokken bestuur

We luisteren goed naar de wensen van onze leden. Toegankelijkheid staat hoog in het vaandel bij onze club. Daarom kun je onze bestuursleden ook makkelijk bereiken op de manier die bij jou past.

Rob Gerritsen

VOORZITTER
Bestuurslid sinds 2024

Michel van de Spijker

Michel vd Spijker

VICE-VOORZITTER
Bestuurslid sinds 2014

Jeroen de Rooij

Jeroen de Rooij

SECRETARIS
Bestuurslid sinds 2014

Stijn Lauwers

Stijn Lauwers

PENNINGMEESTER
Bestuurslid sinds 2018

Pim Peters

Pim Peters

ALGEMEEN BESTUURSLID
Bestuurslid sinds 2018

Ben van der Heijden

Ben vd Heijden

ALGEMEEN BESTUURSLID
Bestuurslid sinds 2018

Celine Fabrie

Celine Fabrie

ALGEMEEN BESTUURSLID
Bestuurslid sinds 2021

Frits van Sambeeck

ALGEMEEN BESTUURSLID
Bestuurslid sinds 2018