Platform buurgondisch.nl

Voor een smakelijke samenwerking

Buurgondisch.nl: een lekkere vorm van sponsoren

Buurgondisch.nl is een online platform waarop we een verbinding tot stand brengen tussen lokale ondernemers en onze vereniging. We zoeken daarbij naar samenwerkingen op het bourgondische vlak, zoals de naam al doet vermoeden. We bieden lokale ondernemingen de gelegenheid om hun beste (streek)producten te presenteren op ons platform en daarmee een win-winsamenwerking te creëren.

buurgondisch.nl

Geef een Zuiderboost aan je verkopen met buurgondisch.nl

Met elke verkocht product via het platform wordt de clubkas van vv de Zuiderburen een beetje gespekt. De achterban van de club staat daarom welwillend tegenover een aankoop via buurgondisch.nl

De ondernemer kan op zijn beurt zijn naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten, potentieel nieuwe doelgroepen aanboren en uiteraard extra verkopen genereren.
De leden van de club staan bekend om hun bourgondische levensstijl wat de partner doorgaans geen windeieren legt.

Waar de
smaakmakers
van de velden
elkaar vinden

Buurgondisch.nl

Buurgondisch.nl op mobiel

Kant-en-klaar verkoopkanaal voor speciale gelegenheden

We verbinden het platform buurgondisch.nl telkens aan een specifieke periode of feestdag, zoals de Kerstdagen of carnaval. Zulke dagen lenen zich uitstekend om de website in te zetten.

Weinig rompslomp, veel vrijheid

In samenspraak met de ondernemer kiezen we een aantal producten om via buurgondisch.nl in de schijnwerpers te zetten en de daarbij behorende verkoopprijs. Het uitgangspunt daarbij is dat het voor beide partijen interessant is. Vv de Zuiderburen zorgt vervolgens voor de opmaak van de website, de promotie via haar social media kanalen en de administratieve  afhandeling van de verkopen.

De bestellingen kunnen uiteindelijk op vooraf vastgestelde momenten bij de lokale ondernemer opgehaald worden.

Zij kozen eerder voor buurgondisch.nl

Onderstaand bedrijven profiteerden eerder van extra omzet middels ons platform buurgondisch.nl: