Inschrijven toernooi

Hoe verloopt het inschrijven?

De inschrijftermijn is geopend vanaf 1 februari om 19u

Volgens de traditie openen we de inschrijftermijn van het Zuiderburentoernooi weer op 1 februari. Maar dit jaar stappen we af van het tijdstip 0:00 uur en kun je je team inschrijven vanaf 19:00 uur. 

We stappen dit jaar af van het vervloekte tijdstip van 0:00 uur bij het inschrijven

Bij het opgeven voor het Zuiderburentoernooi hanteren we het principe van wie het eerst komt het eerst maalt. Uit ervaring weten we namelijk dat het razendsnel gaat met aanmeldingen. Daarom is het belangrijk dat je op tijd klaar zit als je kans wil maken op deelname.  Binnen tientallen seconden is de deelnamelimiet vaak al bereikt. Er is slechts plaats voor 24 dames- en 24 herenteams.

De winnaars van vorig jaar hoeven zich niet in te schrijven

De eerste 23 aanmeldingen, zowel bij het dames- als het herentoernooi, zijn gegarandeerd van deelname. Bij beide categorieën is namelijk al 1 plek vergeven. De winnaars van voorgaande editie zijn door hun eerste plek al verzekerd van deelname. Zij worden in de week voor 1 februari benaderd door de toernooicommissie.

De inschrijftermijn is geopend

Waar wacht je nog op?

De inschrijfprocedure

Zoals eerder gemeld kun je je team inschrijven vanaf 1 februari 19:00 uur. Op dat tijdstip publiceren we de aanmeldlink onderaan deze pagina. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €30,- en dient direct bij inschrijving voldaan te worden via iDeal. 

Zit je bij de eerste 24 dan kun je je teamgenoten blij maken. Je bent verzekert van deelname!

Let op

Maximaal 1 inschrijving per team. We verlenen géén restitutie van inschrijfgeld bij dubbele inschrijvingen.

Er zijn 5 reserveplekken, zowel bij de dames als de heren. De reserveteams worden zsm ingelicht of er plek is. Indien dit niet het geval is wordt het inschrijfgeld teruggestort. 

Tot slot een vriendelijk verzoek aan de deelnemende teams om zich op 9 mei bij aanvang even te melden bij het secretariaat.

Cornervlag vv de Zuiderburen