Jaarlijkse evenementen

Exclusief voor onze leden

Zuiderburenweekend

Ieder jaar na afloop van het seizoen (mei – juni) wordt er een weekend georganiseerd speciaal voor alle leden van v.v. de Zuiderburen. De invulling van het weekend bestaat doorgaans uit een combinatie van entertainment en sportieve activiteiten. We verblijven in een groepsaccommodatie die zich in de regio bevindt. Hierdoor kunnen leden, indien gewenst, ook gedeeltelijk het weekend bijwonen. De organisatie van het Zuiderburenweekend is in handen van drie leden.

Zuiderburen Kerstquiz

De Zuiderburen Kerstquiz werd voor de eerste keer georganiseerd in 2016. De quiz vindt plaats in het laatste weekend voor Kerst en de organisatie is in handen van de activiteitencomissie. Het wordt een avondvullende quizavond die bol staat van rivaliteit, hilariteit en bovenal gezelligheid. Bij de teamindeling mixen we de leden, om zo de saamhorigheid binnen de vereniging te verhogen. De quiz is uitsluitend voor leden van de club en vindt plaats in het café van de Koster.

Bourgondisch hoogstaand voetbal
Garantie voor succes, geen toeval

ZuiderBieren

De meeste Zuiderburen houden wel van een alcoholische versnapering. In het kader hiervan organiseert de activiteitencomissie begin november ZuiderBieren.
Dit is een speciaalbier / wijn proeverij bij Taverne d’n Ouwe Brandtoren. Tijdens deze avond krijgen de leden 7 mooie zorgvuldig geselecteerde speciaal bieren (steeds ½ consumptie) voorgeschoteld. De bierproeverij wordt afgewisseld met hapjes tussendoor (5 in totaal).

ZuiderVuren

Het idee van ZuiderVuren is ontstaan tijdens een avond doorzakken na afloop van het trainen. De basiselementen van de avond zouden niet meer moeten zijn dan gezellige mensen en een kampvuur. De eerste editie van deze activiteit vond in april 2018 plaats bij de Molenhut van Jong Nederland. De lat werd meteen hoog gelegd met een thema en entertainment. Dat is inmiddels een ongeschreven regel geworden. De organisatie is in handen van enkele leden.