Veel gestelde vragen

En uiteraard de antwoorden daarop

Zo weet je alles over de Zuiderburen

Hieronder geven we kort en bondig antwoord op de meest gestelde vragen over vv de Zuiderburen. Staat jouw vraag er niet tussen schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik me aanmelden als lid van vv de Zuiderburen?

Verstuur je gegevens via het inschrijfformulier op onze website en wij zetten alles in werking. We houden je vervolgens op de hoogte van de verdere gang van zaken.

Wat bedraagt de contributie bij vv de Zuiderburen?

Voor veldvoetballers bedraagt de contributie slechts €100,- per seizoen. Voor zaalvoetballers hanteren we een tarief van een schamele €50,-. Speel je zowel in de buitenlucht als in de zaal, betaal je €100,-.

Oproepkrachten en rustende leden zonder uitrusting betalen per seizoen €50,- aan contributie. Datzelfde geldt voor bestuurs- /commissieleden die niet actief voetballen.

Wat krijg ik terug voor mijn lidmaatschap bij vv de Zuiderburen?

Bij de Zuiderburen krijg je waar voor je geld. We bieden voetbalplezier het hele jaar door. Uiteraard speel je van september tot juni reguliere competitie- en eventueel bekerwedstrijden, doorgaans op zondag. Doordeweeks kun je in diezelfde periode ook vrijblijvend trainingen volgen op sportpark Den Hoek in Reusel. Bij ons kun je daarnaast ook in de zomermaanden gewoon trainingen volgen. Die vinden plaats op het Piet Michielsveld aan de Rouwenbogt in Reusel.

Voor €100,- per seizoen krijg je bovendien een trainingspak en sporttas in bruikleen. Voor de wedstrijden krijg je de beschikking over een volledig tenue, bestaande uit shirt, broek en kousen.

Tot slot kent vv de Zuiderburen diverse teambuildingsactiviteiten die al dan niet kosteloos of tegen een relatief lage bijdrage bijgewoond kunnen worden, zoals een bierproeverij en het befaamde Zuiderburenweekend.

Wat is de minimum leeftijd om lid te worden van vv de Zuiderburen?

Op dit moment biedt vv de Zuiderburen enkel seniorentoetbal aan. De minimale leeftijd om bij de senioren uit te komen is 15 jaar, zo heeft de KNVB bepaald. Wij volgen deze regels.

Indien er interesse is in jeugdvoetbal bij vv de Zuiderburen, gaan we graag in gesprek.

Wanneer wordt de contributie geïnd bij vv de Zuiderburen?

Dit vind elk jaar plaats rond 1 november, via automatische incasso.

Hoe wordt de contributie geïncasseerd bij vv de Zuiderburen?

Het incasseren van de contributie vindt bij de Zuiderburen plaats via automatische incasso, jaarlijks rond de 1e van november. Je betaalt dan voor het lopende seizoen. 

Bij het aanmelden als nieuw lid geef je akkoord voor de automatische incasso net zo lang tot je je lidmaatschap opzegt.

Is het mogelijk om eerst nader kennis te maken met vv de Zuiderburen voor ik lid word?

Wij bieden de mogelijkheid om een proeftraining te volgen zodat je direct kennis kunt maken met leden van de club. Je kunt je toekomstige clubgenoten dan ook het hemd van het lijf vragen. Als je een proeftraining wil volgen, stuur je het best even een appje.

Hoe gaat vv de Zuiderburen om met persoonlijke gegevens/ privacy?

Als je je registreert als lid van vv de Zuiderburen verstrek je persoonlijke gegevens. Hier gaan we uiteraard vertrouwelijk mee om. Indien je je inschrijft als actief lid zijn we wel genoodzaakt je gegevens te delen met de KNVB (Nederlandse voetbalbond) want anders ben je niet gerechtigd wedstrijden te spelen.

Voor uitgebreide uitleg over hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens verwijzen we je naar onze privacyverklaring. Hoe de KNVB omgaat met persoonlijke gegevens lees je hier.

Kan ik mijn lidmaatschap bij vv de Zuiderburen wijzigen?

Ja, het is mogelijk je lidmaatschap te wijzigen. Zo kun je van rustend lid actief lid worden of vice versa. Hiervoor completeer je het wijzigingsformulier op onze website waarbij je de optie kiest die aansluit bij jouw gewenste wijziging.

Hoe kan ik me uitschrijven als lid van vv de Zuiderburen?

Completeer het wijzigingsformulier op onze website en kies daarin voor de optie 'Ik wil me uitschrijven' bij de vraag Wat wil je wijzigen?.

Is het mogelijk om met mijn complete vriendengroep lid te worden van vv de Zuiderburen?

Jazeker, bij vv de Zuiderburen staat plezier voorop. We begrijpen dat voetballen met je vrienden voor extra plezier zorgt. We juichen het toetreden van complete vriendengroepen tot de club dan ook alleen maar toe. We verzekeren je dat jij en je vrienden in hetzelfde team komen te spelen.

Wanneer vind het Zuiderburentoernooi plaats?

Het Zuiderburentoernooi vindt ieder jaar plaats op Hemelvaartsdag. Voor velen een fijne dag omdat menigeen de dag erna een vrije dag heeft. In 2024 valt Hemelvaartsdag op donderdag 9 mei.

Waar vindt het Zuiderburentoernooi plaats?

Sinds 2022 vindt het Zuiderburentoernooi plaats op sportpark den Hoek, tevens de thuisbasis van vv de Zuiderburen. Het adres is sportpark 9 in Reusel.
De wedstrijden worden afgewerkt op 8 veldjes die duidelijk gemarkeerd zijn met een veldnummer.

Wie kunnen er deelnemen aan het Zuiderburentoernooi?

Het Zuiderburentoernooi kent twee categorieën: dames en heren. Deze categorieën spelen beide hun eigen toernooi. Er is in totaal plek voor zo'n 50 teams. Hoeveel dames- en hoeveel herenteams dat betreft wordt per editie bekeken op basis van vraag.

Hoe kan ik een team inschrijven voor het Zuiderburentoernooi?

Inschrijven kan vanaf 1 februari, 19:00 uur via een speciale link. Deze link publiceren wij kort voor genoemde datum op de inschrijfpagina van onze website.

Voor het inschrijven maakt vv de Zuiderburen gebruik van de online inschrijfomgeving van Tournify. Daarin vragen we o.a. om je teamnaam, kleur shirt en contatctgegevens in te voeren om je inschrijving te kunnen verwerken. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol.
Je kunt ook in de Tournify app zoeken naar het Zuiderburentoernooi om bij het inschrijfformulier te komen.

Uit hoeveel spelers dient een team te bestaan bij het Zuiderburentoernooi?

Je team dient minimaal uit 6 spelers te bestaan waarvan er één de rol van keeper vervult. We raden aan om meer spelers op te trommelen zodat je door kunt wisselen als iemand moe of geblesseerd is.

Wat bedraagt het inschrijfgeld bij het Zuiderburentoernooi?

Het inschrijfgeld voor het Zuiderburentoernooi bedraagt slechts €30,- per team en dit wordt direct bij inschrijven voldaan via iDeal.

Wat is de minimum leeftijd om te mogen deelnemen aan het Zuiderburentoernooi?

De minimumleeftijd voor deelname aan het Zuiderburentoernooi is 16 jaar. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

Hoe lang duurt een wedstrijd op het Zuiderburentoernooi?

Een wedstrijd duurt 20 minuten en er wordt niet van kant gewisseld.

Hoeveel wedstrijden speelt een team op het Zuiderburentoernooi?

Ieder team speelt in totaal 6 wedstrijden die zoveel mogelijk over de dag verdeeld zijn.

Hoe kan ik het speelschema/ programma voor het Zuiderburentoernooi bekijken?

Het programma voor het Zuiderburentoernooi verschijnt in verschillende vormen:

  1. Zuiderburentoernooi.nl
  2. Tournify app
  3. Programmaboekje (fysiek/ digitaal)

Meer informatie over de verschijningsdata kun je terugvinden op zuiderburen.com/zuiderburentoernooi/programma

Waar kan ik het reglement voor het Zuiderburentoernooi bekijken?

Het reglement is terug te vinden in het online en fysieke programmaboekje, maar tevens te bekijken via de website van vv de Zuiderburen.

Op welke dagen speelt vv de Zuiderburen haar wedstrijden?

Vv de Zuiderburen werkt haar wedstrijden doorgaans op zondag af. Bij inhaalduels kan hier incidenteel van afgeweken worden.

Wat zijn de speeltijden bij wedstrijden van vv de Zuiderburen?

Wat thuiswedstrijden betreft spelen de teams ofwel om 10:00 uur ofwel om 12:00 uur. Bij uitwedstrijden hebben we geen invloed op de speeltijden, maar doorgaans is dat ook rond genoemde tijdstippen.

Wat heb ik nodig qua uitrusting om wedstrijden te spelen voor vv de Zuiderburen?

Allereerst een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers. Het tenue, bestaande uit shirt, broek en kousen wordt door de club verstrekt en krijg je in bruikleen. Deze wordt op toerbeurt door een teamlid meegebracht op wedstrijddagen.
Ook een trainingspak en sporttas krijg je in bruikleen aan het begin van je lidmaatschap en deze breng je zelf mee en je bent ook zelf verantwoordelijk voor het wassen ervan.
Verder is het aan te bevelen douchespullen mee te brengen op wedstrijddagen om jezelf na de wedstrijd te wassen.

Hoe lang duurt een wedstrijd?

Een wedstrijd duurt 2 keer 45 minuten met daartussen een kwartier rust. In die tussenliggende periode kun je thee nuttigen die door de club verstrekt wordt.

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Zoeken

Laatste nieuws

Voorbereidingen voor clubhuis gestart
Zuider Mania: bourgondische seizoensafsluiting
Pinksterweekend wordt Zuiderbuurbecue weekend
Ontdek de Zuiderburen tijdens gezellige informatieavond
Weer groot deelnemersveld op Zuiderburentoernooi
Zijn jullie van de partij?
Gemeente Reusel De Mierden pakt de bal op!
Frans neemt afscheid als voorzitter
12 januari 2024: Zuiderburen nieuwjaarsquiz
Rosolo en Zuiderburen gaan als goede buren verder