Aankondiging: ZuiderBieren 2019

Velden van vv de Zuiderburen

Onder het mom van teambuilding staat op vrijdag 8 november staat de jaarlijkse bierproeverij ZuiderBieren weer op het programma. Traditiegetrouw vindt deze happening plaats bij taverne D’n Ouwe Brandtoren in Reusel. De aanvang is 20:15u. Tijdens de avond krijgen de deelnemers 7 verschillende speciaalbieren voorgeschoteld. Elke ronde is dat 1 fles die met 2 personen gedeeld wordt. De kosten voor de avond bedragen €17,75 per persoon.

Daarbij inbegrepen zit bij elk bier een deskundige uitleg over de smaak, herkomst en/of achtergrond van gediplomeerd internationaal biersommelier Guus Gijbels. Tevens zijn er 3 rondes waarin bijpassende hapjes aangeboden worden. Desgewenst kan ook voor wijn in plaats van bier gekozen worden (aanvullende informatie is dan niet inbegrepen).

Voor de duidelijkheid consumpties die tussen de speciaalbieren door gedronken worden zitten niet bij de prijs inbegrepen. Aanmelden voor de avond kan via het formulier hieronder. Betaling kan enkel contant op de avond zelf. We hopen op een grote opkomst zodat we er weer een gezellige Zuiderburenavond van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *