Aanmeldingen WK-pool stromen binnen

wk-pool aanmeldingen stromen binnen

Ongeveer 7,5 week geleden kondigden we de online WK-pool van de Zuiderburen aan. Van WK-koorts was toen nog niks te merken. Inmiddels begint het heel langzaam te groeien in Nederland. Dat geldt ook voor het aantal aanmeldingen voor de WK-pool. Op het moment van dit schrijven staat de teller op 84. En de laatste 2 weken mogen we dagelijks nieuwe deelnemers verwelkomen.

Met iedere nieuwe deelnemer wordt ook de pot verder gespekt. En dat is interessant, want aan het eind van de rit wordt die verdeeld over de top 3 van de algehele ranking.

Meld je vandaag nog aan voor ons pooltje

Behoor jij nog niet tot de aanmelders, dan heb je nog 17 dagen om je in te schrijven. Hoe meer deelnemers hoe meer vreugd (en hoe groter de pot). Deelname kost je slechts €6,- en daarvan gaat de helft direct naar de pot. Inschrijven doe je via wk2022pool.nl/inschrijven en je betaalt daarbij direct via iDeal het inschrijfgeld.

De Zuiderburen wk-pool wordt geheel online gespeeld

Bedrijven weten hun weg ook te vinden

Binnen de Zuiderburen WK-pool bestaan verschillende sub-pooltjes. Hierin komen bijvoorbeeld aanhangers van een bepaalde club uit. Maar we hebben ook een aantal sub-pools voor bedrijven, de zogenaamde bedrijfspools. Hierin strijden medewerkers van een bedrijf voor de titel Meestervoorspeller van de zaak.

Inmiddels hebben al 5 (regionale) bedrijven hun vertrouwen uitgesproken in onze WK-pool en we verwachten dat dit aantal rap toe zal nemen. Profiteer als bedrijf ook van ons intuitieve systeem. Hiermee bespaar je jezelf een hoop administratieve rompslomp en bovendien is het heel goedkoop. Kijk voor meer informatie op wk2022pool.nl/bedrijfspool-maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *