[Advertorial] Bezorgers De Uitstraling gezocht

Velden van vv de Zuiderburen

Momenteel zijn we dringend op zoek naar bezorgers voor het blad De Uitstraling in de gemeente Reusel-De Mierden. De editie Reusel wordt 1x per 4 weken verspreid in de oneven weken (wk. 7-11-15 etc.) op zaterdag, zondag en maandag. Oud en jong zijn welkom en de minimumleeftijd voor een bezorger is 13 jaar.

"Image"Er kan worden bezorgd in Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde en Hulsel. Bezorgtijd- en vergoeding zijn afhankelijk van het aantal boekjes, deze verschillen nl. per bezorgwijk. Ons bezorgtarief is € 0,0363 voor een adres binnen en € 0,07 voor een adres buiten de bebouwde kom.
De boekjes worden op vrijdag kant-en-klaar bij de bezorger thuis afgegeven. Daarvoor hoeft niemand thuis te zijn, de chauffeur legt ze bij de voordeur of onder een carport. In week 31 verschijnt er i.v.m. de zomervakantie geen Uitstraling. 

Momenteel zoeken we nieuwe bezorgers voor met name Reusel en Lage Mierde, maar regelmatig komen er ook in Hooge Mierde en Hulsel bezorgwijken vrij. Bij interesse graag een telefoontje (tel. 06-23264872) of een email (bezorging@deuitstraling.nl) naar Ria.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *