Advertorial: Mega feestweekend Hoogeloon

Velden van vv de Zuiderburen
Zoals waarschijnlijk niemand onopgemerkt is gebleven organiseert V.V. Hoogeloon dit jubileumjaar een mega feestweekend met de hoofdletter M! Dit nu al onvergetelijke festijn zal beginnen op zaterdag 21 mei om 19:00 en duren tot in de late uurtjes op zondag 22 mei.
 
De aftrap van het weekend wordt verricht door FC De Rebellen die het opnemen tegen oud kampioenen van V.V. Hoogeloon. Een duel om de scheenbeschermers voor aan te trekken! Het zijn namelijk niet de meest ideale schoonzonen die het veld betreden. Dick Jol mag bewapend met het fluitje gaan proberen de touwtjes in handen te houden. Een wedstrijd die u beslist gezien moet hebben!
 
Na deze titanenstrijd is er tijd voor ontspanning en vertier. Niemand minder dan Ferry de Lits zal het spits afbijten in de feesttent. Met hits als ‘Joana’, ‘Ejoo Eejoo’ en ‘Oh luister toch’ zal deze Eindhovense nachtegaal de voetjes gegarandeerd van de vloer krijgen. Behalve Ferry verwelkomt V.V. Hoogeloon diezelfde avond ook Snollebollekes in haar feesttent! Snollebollekes is niet meer te missen in de carnavalsindustrie de laatste jaren en ja dames en heren, ook in deze feesttent kan het dak er af! Dan zal de zaterdagavond toch een keer afgesloten moeten worden en wie kun je daar beter voor vragen dan FeestDJ Luuk? Precies, niemand! Deze muzikale duizendpoot heeft geen aankondiging meer nodig en zal zorgen dat er niemand zonder hoofdpijn wakker wordt zondagmorgen.


"Image"

Wanneer die hoofdpijn enigszins bedaard is, of wanneer de paracetamols op zijn, staat het volgende prachtaffiche al weer op u te wachten. Zondagmiddag om 14:30 trapt Hoogeloon 1 namelijk af tegen het Kempisch Elftal. Een pittige mix van getalenteerde voetballers uit de hele Kempenregio. Voetbalspektakel gegarandeerd!
Om 17:00, wanneer iedereen net is bijgekomen van deze Kempische clash, zullen de hoofdprijzen van de Jubileumloterij worden uitgereikt. Wie rijdt er naar huis met de splinternieuwe Aygo?
 
Of wie haalt deze de volgende dag op en rijdt er dan mee naar huis? Want ook op zondagavond staat er weer de nodige hoeveelheid feest op het programma! Neem de scheenbeschermers maar weer mee en neem voor maandag een vrije dag op, Puinhoop Kollektiv komt op bezoek! De "drie Koningen der Feest” zullen alles wat zaterdag nog over was gebleven van de feesttent zondag met de grond gelijk maken. En zoals u op alle mooie zondagen op sportpark de Roetwijer gewend bent, zal Feest DJ Luuk ook deze avond op gepaste wijze afsluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *