Bronneke klasse te sterk voor Zuiderburen

Na meer dan een jaar blessureleed, maakte gister Ad van de Borne z'n rentree in het team. Helaas ging zijn terugkeer in het team niet gepaard met een overwinning. 'Het Bronneke' bleek over meer kwaliteit te beschikken dan de Zuiderburen.

Bij het eerste tegendoelpunt was hun aanval veel allerter dan de verdediging van de Zuiderburen. Na een snelle ingooi was de weg vrij naar de goal en daar werd optimaal van geprofiteerd. Bij de 2-0 kregen de geel-roden de bal achterin niet weg, na een corner en daardoor kon 'het Bronneke' scoren. Nog voor rust viel ook de derde tegengoal. Dit doelpunt werd helemaal in de schoot geworpen van 'het Bronneke'. Hun centrale middenvelder mocht vrij oprukken over de as van het veld en daarna ook nog vrij uithalen. Cees was kansloos op dit schot en daarmee stond ook de einduitslag al op het scorebord. In de eerste helft waren er ook nog kansen voor de Zuiderburen. Tot twee keer toe werd er vanaf de zijkant goed voorgezet, maar helaas was de aansluiting telkens net te laat.

In de tweede helft kreeg Renier nog een kans om de eer te redden, maar zijn boogbal ging voorlangs. Vooral in de tweede helft was de aansluiting van het middenveld met de aanval niet optimaal, waardoor de aanvallers het vaak zelf op moesten lossen. 'Het Bronneke' speelde de wedstrijd behendig uit. Volgende week is er in verband met carnaval geen programma. De week erna treffen de Zuiderburen 'de Bruintjes' als tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *