Collectieve klusdagen t.b.v. hoofdveld

Velden van vv de Zuiderburen

Om ook komend seizoen weer goed voor de dag te komen, hebben we dringend de hulp van onze leden nodig. Zoals jullie weten is ons hoofdveld opnieuw ingezaaid en tevens een aantal meters opgeschoven. De spelers die er afgelopen seizoenen op gespeeld hebben, zullen beamen dat verbetering hard nodig was.
Hoofdveld v.v. de Zuiderburen, op 30 augustus 2016

Mede door de positieve bijdrage van onze leden, twee jaar geleden bij het speelklaar maken van ons speelveld, hebben we de renovatie daarvan nu al af kunnen dwingen. Het was niet opgenomen in de meerjarenplanning van Stibex (die de exploitatie doet van de sportfaciliteiten in onze gemeente), maar ook zij erkenden het belang van een goed speelveld als gevolg van de veranderde situatie t.o.v. 3 jaar geleden. Men heeft daarom toch budget vrij kunnen maken voor de renovatie van ons hoofdveld op voorwaarde dat wij ondersteuning bieden bij de aanleg.

Om het veld weer tip-top in orde te brengen zijn daarom twee zaterdagen ingepland waarop wij hand-en-spandiensten van onze leden vragen:

Zaterdag 10 september (Ca. 10 leden nodig):
– Veld uitzetten;
– Bedding uitgraven en rode grond erin;
Gaten boren in tegels;

Dit is het voorbereidende werk voor de daaropvolgende zaterdag.

zaterdag 17 september (Zoveel mogelijk leden nodig):
Ballenvangers plaatsen;
Assisteren bij tegels leggen;
Omheining plaatsen / reclameborden terughangen;
– Dugouts plaatsen + betegelen;

Graag horen we van jullie wie er wanneer kan helpen. Ieders hulp is meer dan welkom. Steun je club en steek samen de handen uit de mouwen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *