Zondag 31-1-2021: Eerbetoon aan Chris

Naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Zuiderburen 3 speler Chris willen we hem vanuit de club een mooi eerbetoon brengen. In verband met Corona is dat wat lastiger dan normaal gesproken, maar we hebben een verantwoorde manier gevonden. In overleg met de familie gaan we aanstaande zondag om 11 uur een symbolische laatste groen-witte groet brengen aan Chris. Dit doen we door in colonne met de auto langs Chris’ huis op de Laarakkerdijk te rijden. Dus iedereen in zijn eigen auto zodat het Coronaproof is.

Verzamelen op Schepersweijer 2

Om het geheel goed gestructureerd te houden verzamelen we om half 11 op de Schepersweijer 2 (Bij Rob en Fenne). We verzoeken de leden dringend om niet met meerderen in de auto te gaan zitten, tenzij je familie bent. Op het verzamelpunt ontvangt iedereen een Zuiderburen vlag om tussen het raam te klemmen en een enkeling een fakkel om het eerbetoon kracht bij te zetten. Vervolgens vertrekken we vanuit de Schepersweijer in een rustig tempo richting de Laarakkerdijk.
De stoet wordt voorafgegaan door de tractor waar Chris zoveel plezier aan beleefde. Vanuit de tractor zal het Zuiderburen clublied ten gehore gebracht worden. Bij het huis van Chris stopt de tractor en worden namens de club bloemen overhandigd aan de ouders van Chris. Het is de bedoeling dat de stoet auto’s de weg vanuit daar rustig vervolgd en dus niet stopt.
We verzoeken je gekleed te gaan in de kleuren van de club, zodat we nog krachtiger en indrukwekkender een eenheid uitstralen.

Aanmelden voor het eerbetoon

We verzoeken de leden die deel willen nemen aan het eerbetoon aan Chris zich even aan te melden via onderstaand formulier. Dan hebben wij ook inzichtelijk hoeveel deelnemers er zijn. Alvast bedankt.

[caldera_form id=”CF5fc60aeb98302″]

Afscheid Chris

Vanaf zondagmiddag is er de mogelijkheid om Chris thuis te bezichtigen. Hoe dit precies in zijn werk gaat daarover worden de leden weldra op de hoogte gesteld via de team groepsapps.
De crematie van Chris is aanstaande dinsdag om 14:30u. Zoals je begrijpt is het bijwonen daarvan uitsluitend besteed aan directe familie i.v.m. de Corona beperkingen. De afscheidsdienst is echter te volgen via een livestream. Ook hierover ontvangen onze leden snel meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *