Geen restitutie contributie

Velden van vv de Zuiderburen

Het hoogtepunt van de Corona epidemie ligt achter ons. De recente ontwikkeling geeft goede hoop dat er in september aan het nieuwe seizoen begonnen kan worden. Ondanks dat er afgelopen seizoen maar ongeveer 12 wedstrijden per team gespeeld zijn, hebben we besloten geen restitutie van de contributie te verlenen. Hierbij doen we een beroep op ieders clubgevoel en saamhorigheid.

Het virus heeft, zoals reeds eerder gemeld, ook onze club flink geraakt.
Al in een vroeg stadium bereikte ons het nieuws dat scheidsrechter Mart Huijbregts getroffen was. Na weken ziekenhuis is hij nu voorzichtig aan het revalideren. Hij heeft aangegeven, mits zijn toestand het toestaat, komend seizoen te willen blijven fluiten. Wij wensen Mart vanaf deze plek nogmaals veel succes bij het herstel.

Ook financieel hebben we een slecht seizoen achter de rug als club. Met name het wegvallen van de inkomsten uit ons toernooi doet zich voelen. Daarbij komt dat de gebruikersvergoeding die we aan de gemeente betalen ongewijzigd bleef. Met de reeds betaalde contributiegelden kunnen we de tegenvaller gelukkig dragen.

We danken alle leden voor het begrip voor de beslissing geen geld terug te geven. Samen maken we de club ook in moeilijke tijden! Tijdens de jaarvergadering bij aanvang van het nieuwe seizoen zal de contributie voor komend seizoen vastgesteld worden, maar we zijn voornemens onze laagdrempeligheid ook in dat opzicht te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *