Goede start van de competitie

Gister vond de eerste speelronde van de competitie plaats en moesten de Zuiderburen aantreden tegen het team van 'De Bimt' op het sportpark. Totdat het eerste doelpunt viel, waren er weinig kansen voor beide partijen, maar was er wel een licht overwicht voor de Zuiderburen.

De 1-0 kwam voort uit een corner, van Adri en werd zeer goed ingekopt door specialist Eric Cox. Na dit doelpunt zakten de Zuiderburen wat meer terug op de eigen helft, maar het raffinement ontbrak bij de aanvalslinie van 'De Bimt' om goede kansen te creren. Ook stond het verdedigingsblok onder leiding van Michel telkens goed opgesteld. In de tweede helft kregen de Zuiderburen meer kansen om verder uit te lopen, omdat 'De Bimt' meer op de aanval moest spelen. Helaas faalden verschillende spelers toen ze oog in oog met de keeper stonden.

Net voor het laatste fluitsignaal klonk, werd het aantal doelpunten toch nog verdubbeld, door een schitterend afstandschot van Adri. Door deze overwinning staan de Zuiderburen nu op de derde plaats in de competitie. Komend weekend staat de eerste ronde van de beker gepland en is het team van 'De Rodeho' de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *