Informatiebijeenkomst ten behoeve van 50-jarig jubileum

Velden van vv de Zuiderburen

Over exact twee weken (vrijdag 7 april) organiseert het comité dat zich inzet voor de viering van het 50-jarig jubileum van onze vereniging, een informatiebijeenkomst in zaal de Koster. Tijdens deze bijeenkomst worden de contouren van het jubileumweekend gepresenteerd aan de leden.


"Logo

De basis van het jubileumweekend dat doorgang vindt van 18 t/m 20 augustus is inmiddels gelegd, maar er is nog veel werk te verrichten om het tot een succes te maken. De voorbije jaren hebben aangetoond dat de Zuiderburen een coöperatieve vereniging is waar veel mogelijk is als iedereen zich inzet voor de belangen van de club. Ook voor het jubielumweekend doen we weer een beroep op de inzet van de leden. De eerste aanzet daarvoor wordt de 7e gegeven. We polsen hierbij ook de beschikbare kennis en kunde binnen de club, want waarom zouden we het ver gaan zoeken als we het in huis hebben. Leden kunnen deze avond direct aangeven waar ze graag hun steentje bijdragen aan de jubileumviering.
Tevens zal het organisatiecomité inventariseren welke materialen eventueel binnen de leden beschikbaar zijn om in te zetten tijdens het jubileumfeest. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een koelwagen, aggregaat, stoelen enzovoorts.
Uiteraard zijn ideeën om het succes te vergroten en zo v.v. de Zuiderburen nog beter te positioneren van harte welkom. De haalbaarheid zal getoetst worden en wellicht wordt jouw idee dan geimplementeerd in het jubileumweekend.

Het wordt gegarandeerd een weekend voor de leden, maar ook door de leden. Het 50 jarige bestaan is pas het begin van de toekomst! Laten we er samen de schouders onder zetten en zorg dus ook dat je er vrijdag 7 april om 20:00 uur bij bent in de Koster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *