Informatiebijeenkomst Zuiderburen 5

Zoals je recentelijk op de sociale media kanalen van de club hebt kunnen lezen breidt v.v. de Zuiderburen komend seizoen flink uit. Naast het damesteam is er de laatste weken ook een extra herenteam uit de grond gestampt. Het is de bedoeling dat dit team met ingang van komend seizoen tevens competitie gaat spelen onder de naam Zuiderburen 5

De dames hebben al een seizoen meegedraaid door te trainen en een aantal oefenwedstrijden te spelen. Ook hebben ze diverse (teambuilding) activiteiten meegemaakt. Hierdoor is men bekend geraakt met de cultuur en regels binnen ons club.
Voor de nieuwe lichting mannelijke Zuiderburen is alles nog nieuw. De spelers zijn ook nog relatief jong, maar daardoor ook meer dan welkom bij onze club, met het oog op de toekomst.

Om het nieuwe team klaar te stomen voor het nieuwe seizoen bieden we in de zomermaanden al trainingen aan op het Piet Michielsveld (in de volksmond: Rodeho-veld). Bij de voorbereiding hoort ook een stukje uitleg over het beleid en de cultuur van de Zuiderburen. Daarnaast willen we als bestuur ook graag nader kennis maken met de spelers die komend seizoen het groen-wit gaan verdedigen.
Om deze redenen vindt er morgenavond om 20:00 uur een informatiebijeenkomst plaats voor de spelers van Zuiderburen 5. De locatie is onze kantine op het sportpark in Reusel en de aanvang is 20:00 uur. Ook op het trainen zullen we dan verder ingaan. De overige nieuwe leden zijn hierbij overigens ook van harte welkom en er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Ieders aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *