Aankondiging jaarvergadering 18 september 2011

De eerste competitieronde van komend seizoen staat gepland op 18 september aanstaande. Na afloop van de wedstrijden vindt ’s middags de jaarvergadering plaats voor alle leden van de club.
In eerste instantie stond de aanvangstijd gepland voor 14.00 uur, maar omdat die middag ook de wedstrijd PSV-Ajax gespeeld wordt (vanaf 12.30 uur) wordt dit wellicht wat uitgesteld. Hierover zullen we je later informeren. In ieder geval kun je de datum alvast in je agenda noteren.

De locatie is zoals andere jaren bij Taverne d’n Ouwe brandtoren. Ieders aanwezigheid is zeer gewenst. Als je niet kunt dien je je af te melden bij het bestuur.

De contributie voor het komende speeljaar zal eveneens geïnd worden (€40,- voor actieve leden, €20,- voor rustende leden en bestuursleden). Uit de administratie blijkt dat er verscheidene leden zijn die wat dat betreft nog een achterstand hebben. Voor hen zal ook de contributie van vorig seizoen geïnd worden. Wij vragen ook een stukje eigen verantwoordelijkheid van de leden mocht je tot die laatste groep behoren. Nogmaals het bestuur rekent op jullie aanwezigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *