Martijn Vosters speler van de Week bij de Trompettercup

Hoewel VV de Zuiderburen niet over een licentie  beschikt is er afgelopen week op de website van de alternatieve competitie Trompettercup toch aandacht aan onze club geschonken.
De Trompettercup is een virtuele voetbalcompetitie voor 46 Kempische voetbalclubs, die uitkomen in de reguliere competities van de KNVB op zondag. Deelnemers aan de cup zijn de eerste elftallen van die verenigingen, uitkomend in de topklasse, hoofdklasse, 1e, 2e, 3e, 4e en 5e klasse. De puntentelling van de Trompettercup is simpel: 3 punten bij een overwinning, 1 punt bij een gelijkspel en 0 punten bij een nederlaag. Daarbij krijgt een team voor elk gescoord doelpunt een team.
De website is opgebouwd rond deze competitie, maar heeft daarnaast ook rubrieken als 'Wedstrijd van de Week' en 'Speler van de Week'. In deze laatste rubriek was het afgelopen week de beurt aan Zuiderburen 1-speler Martijn Vosters. De overstap van VV de Zuiderburen van het buurtvoetbal naar de KNVB was de redactie van de Trompettercup niet ontgaan. Vandaar dat men extra aandacht aan onze club wilde besteden middels een interview met een speler van het eerste elftal.
Martijn heeft in de eerste 8 wedstrijden van dit seizoen al menigmaal het publiek op de banken gekregen. Uit alle hoeken en standen wist de topscorer het net te vinden en zijn uitverkiezing als 'Speler van de week' is dan ook vanzelfsprekend. Het complete interview met Martijn kun je teruglezen op http://trompettercup.wordpress.com/2014/11/12/speler-van-de-week-martijn-vosters-de-zuiderburen/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *