Monsterscore voor zuiderburen

De goede prestaties van afgelopen weken, werden ook dit weekend weer voortgezet. En glansrijk: 'De Winstpakkers' werden met 6-1 verslaan. Al snel in de eerste helft bracht Tommy de rood-gelen op een 1-0 voorsprong, door allert te reageren op een afgeslagen bal.

Uit één van de weinige kansen die de tegenstander kreeg werd het 1-1. Hierna benutte Adri een penalty, nadat hijzelf neer was gehaald in het strafschopgebied. De russtand was 2-1.

In de tweede helft kwamen 'De Winstpakkers', die met een man minder waren, er nauwelijks meer aan te pas. Uit een corner bracht de mee opgekomen Michel de stand op 3-1. Tommy liet z'n tweede doelpunt van de dag aantekenen, door vanuit een zeer scherpe hoek de bal bij de tweede paal in het net te laten ploffen. De 5-1 kwam voort uit een eigen doelpunt van een verdediger van 'De Winstpakkers'.

Uiteindelijk bracht Adri de einduitslag op 6-1 door met een afstandschot de keeper te passeren. Deze week is het een drukke week voor de Zuiderburen. Zo moeten ze morgen aantreden tegen 'Het Onderonsje' voor de beker en zondag wacht de zware confrontatie met 'Het Bronneke'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *