Nieuwe seizoen en jaarvergadering in aantocht

Bal in net

Over vijf en een halve week begint officieel de competitie van het seizoen 2018-2019, om precies te zijn op zondag 23 september. Zoals je weet starten we dit seizoen met 6 teams. Dit jaar neemt er voor het eerst ook een team van onze club deel aan het bekertoernooi, namelijk Zuiderburen 2.

De strijd voor dit toernooi barst al los op 2 september, als Zuiderburen 2 het thuis om 10 uur opneemt tegen Bladella 9. De week erop (zondag met Reusel kermis) worden de degens gekruist met Reusel sport 6 (10:00 uur, uit) en een week voor de competitiestart is Hapert 5 de opponent op het thuisveld (om 10:00 uur).

Op dit (thuis)veld kunnen komend seizoen jammer genoeg niet alle thuiswedstrijden afgewerkt worden. Door de flinke expansie die onze club afgelopen jaar doorgemaakt heeft, is de huidige accommodatie niet toereikend. We hebben veelvuldig met de gemeente en andere betrokken partijen om de tafel gezeten om op het sportpark in Reusel tot een oplossing te komen, maar vooralsnog zonder concreet resultaat. De tussenoplossing voor aankomend seizoen is dat, om beurten, wekelijks één Zuiderburen team haar thuiswedstrijden op sportpark ’t Kantje in Hulsel speelt. Wie wanneer naar Hulsel moet, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het officiële wedstrijdprogramma van de KNVB wordt overmorgen (17 augustus) gepubliceerd en zal dan ook zichtbaar zijn in de voetbal.nl app. Mocht je deze app nog niet hebben, raden we je aan deze alsnog te downloaden. Met de voetbal.nl app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team.

Nadere toelichting op de tussenoplossing m.b.t. Hulsel volgt tijdens de jaarvergadering, die op vrijdag 7 september om 21:00 uur plaatsvindt in de kleine zaal van ‘de Valk’. Deze avond blikken we terug op het gevoerde beleid van afgelopen seizoen, waarbij tevens de financiële resultaten de revue passeren. Ook wordt de begroting voor komend seizoen gepresenteerd.

Verder zijn we als bestuur nog op zoek naar een nieuw lid. Dennis Huijbregts heeft aangegeven zijn bestuurstaken (voorlopig) naar beneden te schroeven in verband met zijn werk. Voor meer informatie over deze vacature of om je kandidaat te stellen, kun je je melden bij het bestuur. Wij willen Dennis bedanken voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid.

Tot slot wensen wij alle Zuiderburen teams alvast veel succes met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De trainingen vinden vanaf donderdag 23 augustus weer op het sportpark plaats en de aanvang is 19:30 uur. Naast de bekerwedstrijden van Zuiderburen 2 zijn de volgende vriendschappelijke wedstrijden inmiddels gepland:

Donderdag 23 augustus:
20:00u Spoordonkse boys vr1 – Zuiderburen vr1 (7 tegen 7)

Zondag 26 augustus:
11:00u Zuiderburen 4 – Zuiderburen 5 (omkleden bij AVR ’69)

Zondag 2 september:
12:00u Zuiderburen 3 – Zuiderburen 4 (’t Kantje, Hulsel)
12:00u Zuiderburen 5 – HMVV 7

Zondag 9 september:
11:00u SDO ’39 5 – Zuiderburen 3

Zondag 16 september:
10:00u Vessem 3 – Zuiderburen 3
10:00u Vessem 4 – Zuiderburen 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *