Oproep aan (oud-)leden / oud-buurtvoetballers

Velden van vv de Zuiderburen

Ter ere van het 50-jarig bestaand van v.v. de Zuiderburen organiseren wij een reünie voor oud-spelers van onze club. Omdat onze club voortgekomen is uit het buurtvoetbal in Reusel, zijn alle oud-buurtvoetballers die niet voor de Zuiderburen uitkwamen ook van harte welkom.

De reünie vindt doorgang op vrijdag 18 augustus tijdens het Zuiderburen jubileumweekend op het sportpark in Reusel (aan het hoofdveld van de Zuiderburen). Hier begroet je je oude voetbalmaten van weleer onder het genot van een hapje en drankje. Sterke (voetbal)verhalen zullen niet van de lucht zijn en mijmeringen over vruuger zullen menigmaal de revue passeren, uiteraard in de gemoedelijke ambiance die onze club al 50 jaar karakteriseert.
De avond begint met een receptie vanaf 19:30 uur tot 21:00 uur, waarbij de felicitaties i.v.m. het 50-jarig bestaan overgebracht kunnen worden aan het bestuur. Tijdens de receptie wordt uitsluitend koffie en thee geschonken, op kosten van de club.
Na de receptie wordt de avond vervolgd met Zuiderbuhne waarbij Ofgezatband (o.a. bekend van 100% Blaal) en de Braboneger (bekend van het tv-programma De Braboneger verkaast?!) acte de présence zullen geven op het podium. De kosten hiervoor bedragen €15,- per persoon, inclusief (alcoholische) drank. Betaling dient ter plekke gedaan te worden.

"Ofgezatband"

"Braboneger"

Beide podiumacts hebben zich al meermaals bewezen en ook tijdens Zuiderbuhne staan zij garant voor ambiance. Het is dus zeker de moeite om na de receptie te blijven hangen. 
I.v.m. de logistieke planning vragen wij iedereen die graag wil komen om zich even aan te melden via onderstaand formulier (ongeacht of je naar de receptie, Zuiderbuhne of beide komt).

Ook de huidige generatie Zuiderburen-spelers is uiteraard van harte welkom, want zonder jullie was het ook niet gelukt om dit jubileum te vieren. Dit belooft een avond te worden waar nog lang over nagebuurt zal worden, dus ook aan jullie het verzoek je aan te melden via het formulier hieronder:
* : verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *