Ron van Limpt winnaar Gouden klomp 2016

Velden van vv de Zuiderburen

De Gouden klomp is dit jaar gewonnen door Zuiderburen 4 speler Ron van Limpt. De wisseltrofee die in het leven geroepen is om die Zuiderbuur te eren, die zich bovengemiddeld voor onze club ingezet heeft, werd tijdens het Zuiderburenweekend uitgereikt door voorzitter Frans Jansen.

De prijs bestaat al sinds 2011, maar was de laatste jaren niet meer uitgereikt. Frans vond het tijd om de traditie weer in ere te herstellen. "De inspanningen van onze leden zijn voor een kleine club als VV de Zuiderburen meer dan welkom; Het bestuur kan niet alles alleen", aldus de voorzitter.

"Gouden
Om die reden heeft Ron de prijs dubbel en dwars verdiend. De krachtpatser van Zuiderburen 4 is pas sinds november 2015 lid, maar heeft zich al meermaals positief onderscheiden. Of er nu werkzaamheden aan het veld plaats moesten vinden, programmaboekjes rondgebracht moesten worden of als een ander team spelers tekort komt, altijd kon er een beroep gedaan worden op Ron.
Bij deze feliciteren wij Ron nogmaals met de prijs en wij hopen dat dit een stimulans is voor andere leden om zich positief te onderscheiden op en buiten het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *