Stem op v.v. de Zuiderburen bij Rabo ClubSupport

Rabo ClubSuport

Rabo ClubSupport is vandaag weer van start gegaan en duurt tot 27 september. Het is een sponsorinitiatief van de Rabobank. In plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeert Rabobank een deel van haar winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen via de Rabo ClubSupport stemcampagne. De leden van Rabobank kunnen stemmen op deelnemende clubs. Eén van de deelnemende clubs is dus v.v. de Zuiderburen.

Werkwijze stemmen in de Rabo App of Internetbankieren

Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren, je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in vier stappen of bekijk de instructie voor de app hier:

  1. Log tussen 5 en 27 september in op je internetbankieren, of in de app.
  2. Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
  3. Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
  4. Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank? Lid worden is gratis én heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar ‘Lidmaatschap’. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd. Doe je dit uiterlijk 27 september? Dan kun je ook direct stemmen op de maatschappelijke bestedingsdoelen van de deelnemende clubs aan de Rabo ClubSupport stemcampagne.

Stemmen met een code

Als je lid bent van Rabobank, maar geen overeenkomst hebt om gebruik te maken van de Rabo App of Internetbankieren, dan kun je tussen 5 en 27 september op www.rabobank.nl/clubsupport je stemmen uitbrengen. Je ontvangt hiervoor van de Rabobank per mail een unieke code. Let op, je moet er dan wel voor zorgen dat je e-mailadres bij de Rabobank geregistreerd staat.

Bestedingsdoel v.v. de Zuiderburen

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden. Bij de Zuiderburen hebben we gemerkt dat het in de Coronatijd lastig gebleken is leden aan de club te binden. We willen de inkomsten van Rabo Clubsupport gebruiken om nieuwe activiteiten te ontplooien waarmee we de binding met en betrokkenheid bij de vereniging kunnen versterken.

Wij rekenen op jouw steun bij Rabo ClubSupport

Afgelopen jaar behaalden we 140 stemmen. Hier willen we dit jaar graag overheen gaan. Daarom doen we een beroep op jou. Denk even aan ons als je je stemmen verdeeld. Wij waarderen ieders stem. Bij voorbaat dank voor jullie steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *