Stem op VV de Zuiderburen bij de Rabobank Clubkas Campagne

Velden van vv de Zuiderburen

Rabobank de Kempen wil de leefbaarheid in de regio bevorderen en doet dit o.a. door het verenigingsleven te stimuleren. Net als voorgaande jaren organiseert de bank daarom ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne
"banner

Met dit initiatief laat de Rabobank verenigingen in de Kempen meedelen in haar winst. In totaal wordt zodoende € 220.000,- verdeeld over zo’n 700 verenigingen. Eén van deze verenigingen is VV de Zuiderburen.

Jij bepaalt mee hoe het totale bedrag verdeeld wordt en dus ook hoeveel de Zuiderburen aan de clubkas toe mag voegen. Dit wordt bepaald door het aantal stemmen dat op onze club wordt uitgebracht.

Leden van de Rabobank hebben gisteren per post een zogenaamde stemcode ontvangen. Hiermee kan vanaf vandaag (13 april) tot en met zaterdag 30 april 2016 gestemd worden. Als je een stemcode ontvangen hebt kun je vijf stemmen uitbrengen, met een maximum van twee stemmen per club. Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina jouw persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Wij rekenen op jouw stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *