Uitnodiging sv de Cirkel penaltytoernooi, 16 juni 2013

Velden van vv de Zuiderburen

Vandaag ontvingen wij per mail een uitnodiging voor het internationale penaltytoerooi van s.v. de Cirkel dat doorgang vindt op 16 juni aanstaande. Het toernooi wordt dit jaar voor de 19e keer georganiseerd en vindt net als voorgaande jaren plaats op het terrein 'De Wilgenspot' van SJB in Reusel.

Door het stijgende aantal herenteams de laatste jaren kan men vanwege ruimtegebrek niet meer dan 72 herenteams laten deelnemen. De inschrijving dient binnen te zijn VÓÓR 24 april. Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat je onderaan dit artikel kunt downloaden. Dit dient dan bij de organisatie in de bus gestopt te worden. Makkelijker is het om een team in te schrijven via info@svdecirkel.nl.

Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per team. Bij inschrijving van een Zuiderburen-team zal onze vereniging het inschrijfgeld voldoen. Per team is minimaal 1 keeper en 5 spelers nodig. Meerdere teams inschrijven is natuurlijk ook mogelijk. De minimum leeftijd is 16 jaar. Aanvang van het toernooi is 09:30 uur (aanwezig om 09:00 uur).

Net als voorgaande jaren mag een afvaardiging van de Zuiderburen niet ontbreken op dit evenement. Wie wil er allemaal meedoen? Meer info vind je op het inschrijfformulier of op www.svdecirkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *