[update] jaarlijkse feestavond is in aantocht

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Het ene Zuiderburen evenement is nog niet voorbij of het volgende nadert alweer. Ruim 2 weken na de Zuiderbuurbeque staat namelijk de jaarlijkse feestavond alweer op het programma, om precies te zijn op zaterdag 5 september. Gelukkig zijn de meeste Zuiderburen wel te porren voor een feestje.

Normaal gesproken vindt de feestavond begin zomer plaats, maar door omstandigheden is het nu uitgesteld naar het eind van de zomer. De organisatie (Dennis en Marco) is nog volop bezig met de voorbereidingen, maar het belooft weer super gezellig te worden.

Zoals de meesten al wel gehoord zullen hebben gaan we voorafgaand aan de feestavond paintballen; dit is uitsluitend vor de leden. We vertrekken hiervoor gezamelijk vanaf de Kei naar Lage Mierde. We verzoeken iedereen die zich hiervoor opgegeven heeft dan ook om om 17.00 uur bij de Kei te zijn. Bij het paintballen is een overal verplicht en gelieve een pet te dragen dus deze zelf meenemen. Na het paintballen is er een korte mogelijkheid om thuis te douchen.
Aansluitend begint om 20.00 uur het feest waarbij ook de partners van harte welkom zijn. De feestlocatie is de schuur aan de schepersweijer 3A in Reusel. Om 20.30 uur arriveert het eten, zorg dus dat je op tijd bent.

De kosten voor dit spektakel zijn:
Paintballen inclusief feestavond: EUR 22.50 p/p
Alleen feestavond: EUR 12.50 p/p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *