Update m.b.b. het Zuiderburenweekend

Velden van vv de Zuiderburen

Het is even stil geweest rond het Zuiderburenweekendje, althans hier op de website. Ook het Zuiderburentoernooi stond geruime tijd in het middelpunt van de belangstelling, maar nu is het toch echt tijd om de zinnen te verzetten. Het beruchtste weekend van het jaar staat namelijk weer voor de deur (nog 2 nachtjes rustig slapen…).

Dus begin vast met een goede bodem te leggen, pak wat extra uren slaap nu het nog kan, bepaal op tijd je 'juf-strategie' en spaar je goeie grappen op voor het komende bijzondere Zuiderburenweekend. Onder het motto 'Lust'um tijdens het lustrum' gaan we er weer een goei lap op geven mee de mannen (ondanks het gemis van gangmaker 'Bart-altijd feest-met-van-de-Leest').

Er zijn de laatste weken qua invulling wat wijzigingen geweest, dus vandaar ook dit extra bericht. In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is, is het de bedoeling dat iedereen zich verzameld bij Eetcafé 't Dörp (Kees Perd) in Hooge Mierde en wel om half 8. Je dient je weg te laten brengen, want voor vervoer naar ons verblijf in Steensel is gezorgd (We zeggen niet hoe…). Ook de terugweg op zondag naar Reusel is geregeld. We zullen rond 18:00 uur weer in Reusel arriveren. Verder staat het ingekochte bier al weken koud, mocht het zijn dat iemand zich dar ongerust over maakte. Nog even wat praktische zaken:

Zelf meenemen:
– luchtbed/slaapmat en desgewenst een kussen;
– slaapzak;
– makkelijke (sport)kleding / kleren die vies mogen worden (denk ook aan schoenen);

Bijzonderheden m.b.t. verblijf:
Er zijn geen bedden en we slapen allemaal op de zolder (één ruimte) van de blokhut. Je mag eventueel ook een eigen tent meenemen.

Kosten:
€85,- per persoon, te voldoen bij aankomst in 't Dörp.

Organisatorische wijziging:
Helaas heeft Tom zich als medeorganisator terug moeten trekken, als gevolg van een gekneusde voet en kuitbeen, maar hij heeft zeker een groot aandeel gehad in de voorbereiding.

We denken jullie een gevarieerd en verrassend programma voor te schotelen, daar zal het ons inziens niet aan liggen. We rekenen erop dat jullie voor de ambiance gaan zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *