Vv de Zuiderburen zoekt versterkingen voor komend seizoen

Velden van vv de Zuiderburen

Enkele spelers van het afgelopen seizoen zien we komend seizoen niet meer terug binnen de selecties van beide Zuiderburen elftallen, zo verhuizen Henk, Ruud en John naar andere clubs en hebben ook Harm Corstiaans, Leon en Emiel hun afscheid als speler aangekondigd. De 2 laatstgenoemden zijn hiertoe genoodzaakt vanwege blessure perikelen.

Ook Zuiderburen II-keeper Willem zal nog lang uit de roulatie zijn, vanwege een knie-operatie die aanstaande is en de daaropvolgende revalidatieperiode. Het mag duidelijk zijn dat versterkingen voor komend seizoen noodzakelijk zijn. Het bestuur heeft al enkele pogingen ondernomen om nieuwe spelers vast te leggen, maar dit heeft tot op heden weinig opgeleverd. De enige speler die vastgelegd is, is Ties van Limpt, maar dit zal niet toereikend genoeg zijn, zeker niet met het oog op eventuele blessures.

V.v. de Zuiderburen karakteriseert zich als een hechte gezellige en sportieve club en de minimum leeftijd om in de buurtvoetbalcompetitie te spelen is 15 jaar. Is je interesse gewekt om komend seizoen de kleuren van de Zuiderburen te verdedigen of ken je iemand die dat wel wil, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Daarnaast zijn we ook nog dringend op zoek naar een theejuffrouw en eventueel een grensrechter voor Zuiderburen II. Ook hiervoor kun je contact opnemen met het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *