We gaan voor een onvergetelijke seizoensafsluiting

seizoensafsluiting

Het seizoen nadert z’n einde. Het was een vreemd seizoen, waarin Corona zich weer roerde. Gelukkig niet in dezelfde mate als vorig seizoen. We willen het dit keer dan ook weer ouderwets gezellig afsluiten. En die seizoensafsluiting is al sneller dan je denkt, namelijk al over een goede 2 weken. De laatste wedstrijden in de reguliere competities staan gepland op zondag 22 mei. Na afloop van deze wedstrijden willen we samen het seizoen uitluiden onder het genote van een hapje en drankje.

Seizoensafsluiting op sportpark Den Hoek

Zoals eerder, willen we het seizoen afsluiten in en bij de kantine. We rekenen op lekker weer zodat we in het zonnetje na kunnen buurten over het voorbije jaar. We beraden ons met de activiteitencommissie nog op passend entertainment. Eten en drinken zal er in ieder geval in overvloed aanwezig zijn, zoals een bourgondisch ingestelde club betaamd. We hopen dat de leden in grote getalen aanwezig zullen zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Bbq bij de Zuiderburen bij de seizoensafsluiting in 2016

Meld je aan voor de seizoensafsluiting

In verband met de inkoop van eten verzoeken we je aan te melden als je graag mee-eet op zondag 22 mei. Aanmelden kan via onderstaand formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *