Zuiderburen present op 34e Reuselse wieleravondvierdaagse

Bal in net

Vanavond om 20:00 uur start de Wieleravondvierdaagse weer, die dit jaar voor de 34e keer georganiseerd wordt door V.V. Reusel sport in samenwerking met de Faes groep. VV de Zuiderburen neemt dit jaar voor het eerst met 2 teams deel aan dit evenement.

De keizer (titel voor de winnaar) van de laatste editie verdedigt dit jaar de kleuren van de Zuiderburen. Dit is Martijn van den Hout die samen met Geert Antonis het team Zaal "de Koster / VV de Zuiderburen vormt. Beide spelers van Zuiderburen 3 zullen de komende 4 dagen ook aantreden in het bekende groen-witte tricot van de Zuiderburen. Het duo wordt bijgestaan door coach Hans Panjoel.

"'t

Het andere team Schoonmaakbedrijf Lavri / VV de Zuiderburen bestaat uit rustend lid Stijn van Gompel en diens jongere broer Luuk. Dit team wordt gecoacht door Frans Jansen. In eerste instantie zou Zuiderburen 4 oproepkracht en fervent ligfietser, Wim Castelijns Stijn vergezellen, maar vanwege zijn werk zat hij vandaag nog in het buitenland. Met Luuk denken we een zeer goed alternatief in handen te hebben. Volgens Stijn, die in 2013 nog 6 keer de Alpe d'Huez beklom (voor Alped'HuZes), mag van zijn jongere broer meer verwacht worden dan van hem.
We zullen het vanavond en de komende dagen zien als achtereenvolgend de sprint, achtervolging en koopelritten afgewerkt worden. Uiteraard zijn supporters van harte welkom. Vandaag tot en met vrijdag is de aanvang 20:00 uur en vrijdag begint het al om 19:00 uur in zaal de Koster in Reusel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *