Het Coronavirus zet streep door ons toernooi

Velden van vv de Zuiderburen

Het Coronavirus heeft de samenleving in zijn greep en verregaande maatregelen zijn nodig om het virus in te dammen. Deze maatregelen treffen ons als club ook diep in het hart.
Ons paradepaardje het Zuiderburentoernooi zal in 2020 geen doorgang vinden!

Hoewel de maatregelen in België qua duur nog achterlopen op de Nederlandse hebben wij besloten de Nederlandse beperkingen te respecteren. De Nederlandse maatregelen schrijven voor dat er tot 1 juni geen evenementen georganiseerd mogen worden. De situatie daarna kent momenteel te veel onzekerheden. De annulering van ons toernooi is ontzettend jammer; voor ons als club (financiële strop) maar vooral voor de voetballers die er elk jaar weer veel plezier aan beleven.
We rekenen op ieders begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden. Gezondheid is momenteel het allerbelangrijkste!
Op donderdag 13 mei 2021 hopen we weer paraat te staan om jullie een gezellige dag te bezorgen.

Het Coronavirus zorgt voor de annulering van het Zuiderburentoernooi.

Wat betekent dit voor de ingeschreven teams?

Na intern overleg hebben we besloten de huidige inschrijvingen niet te handhaven. Dit om volgend jaar een hoop rompslomp te voorkomen o.a. door teams die dan verhinderd zijn op Hemelvaartsdag. Voor de winnaars van 2019 maken we een uitzondering. We vinden dat zij de kans moeten krijgen om hun titel te verdedigen. Hierdoor ontstaat de uitzonderlijke situatie dat FC Eenul en Kaas zo’n 2 jaar titelverdediger blijven.
Teams die het inschrijfgeld voor de editie van 2020 al voldaan hebben krijgen dit binnen 30 dagen teruggestort.

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als er toch nog vragen zijn klik hier om een appje te sturen. Voor nu rest de boodschap om de maatregelen van het RIVM goed op te volgen en een beetje op elkaar te letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *