Zuiderbuurvrouwen verenigt u!

Zuiderburen Vr1, seizoen 2022-2023

Al enkele jaren op rij, tijdens het Zuiderburentoernooi, worden wij erop aangesproken, waarom we geen damesteam hebben bij v.v. de Zuiderburen. Verscheidene deelneemsters van het toernooi gaven te kennen anders wel voor de groen-witten uit te willen komen.

De reden dat er nog geen Zuiderburen damesteam is, ligt met name op het organisatorische vlak en het feit dat we maar 1 wedstrijdveld tot onze beschikking hebben. Dit laatste hoeft echter een team dat uitsluitend wil trainen niet in de weg te staan.

Toen zich afgelopen week een damesteam meldde met de vraag of ze vanaf koment seizoen mee konden trainen, is dat meteen in de bestuursvergadering besproken. Uiteindelijk is besloten dat we als v.v. de Zuiderburen hier wel open voor staan. Er moeten nog wel een hoop puntjes op de i gezet worden, maar als er voldoende animo is streven we ernaar om in september met een enthousiaste groep dames te gaan trainen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit dan op donderdagavond worden, gelijktijdig met de heren.

In de loop van het komende seizoen zullen we een evaluatie houden en bekijken of er potentie en organisatorisch draagvlak is om het daaropvolgende seizoen ook in een competitie uit te komen.

Heb jij er wel oren naar om mee te trainen en je een echte Zuiderbuurvrouw te noemen, maak je intentie dan kenbaar via onderstaand formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *