10-jarig jubileum Frans als voorzitter

Velden van vv de Zuiderburen

Vandaag exact 10 jaar geleden kreeg onze voorzitter Frans de spreekwoordelijke voorzittershamer toebedeeld. Op 18 januari 2008 nam hij de taak van voorman van de club over van Ad van den Borne. In de afgelopen 10 jaar heeft hij zich geprofileerd als toegewijd boegbeeld van onze club.

Voordat Frans de voorzittershamer ter hand nam, was hij al een aantal jaren bestuurslid (waarin hij ook de taak van penningmeester even vervulde). Kort na zijn aantreden als voorzitter vierde de club het tot nu toe laatst behaalde kampioenschap in april 2008. Ook transformeerde de club tijdens zijn ambstermijn van kleine buurtvoetbalclub tot 2e KNVB-vereniging van Reusel. Hierin had Frans als initiatiefnemer een belangrijk aandeel.
Mede door deze stap, vierde onze club afgelopen zomer haar 50-jarig jubileum op grootse wijze; iets waar Frans met recht ontzettend trots op is.

"Voorzitter
Frans heeft er geen moeite mee dat hij door sommigen gezien wordt als personificatie van v.v. de Zuiderburen; Een leider voelt hij zich echter des te minder. Frans ziet zichzelf liever als één van de leden en staat dan ook het liefst nog elke zondag op het veld.

Als club feliciteren wij Frans met de mijlpaal en net als hijzelf hopen wij hem nog lang op de velden te zien draven, maar ook als boegbeeld van de club te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *