4 kernen-Cup 2017

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Na SDO ’39, Reusel sport/Faes group en HMVV is dit jaar de beurt aan v.v. de Zuiderburen om de 4 Kernen-cup te organiseren. De 4 kernen-cup is een gezellig toernooi waarbij de 5 verenigingen uit onze gemeente strijden om wie zich de beste vereniging van Reusel-de Mierden mag noemen.

Na afloop van de vorige editie in Hooge Mierde werd het idee opgeworpen om het toernooi op te schuiven naar de oefenperiode in aanloop naar het nieuwe seizoen. Na een vol seizoen zijn veel spelers aan rust toe en/of spelen fysieke problemen een negatieve rol. Om die reden hebben we het advies om het toernooi een paar maanden op te schuiven ter harte genomen. Wij nodigen jullie daarom ook uit om deel te nemen aan de 4e editie van de 4 Kernen-cup op zaterdag 19 augustus 2017. Dit valt midden in het Zuiderburen feestweekend ter ere van ons 50-jarig jubileum.

 Het voetbalevenement, 7 tegen 7, is voor de seniorenteams, eventueel aangevuld met voetbal(st)ers uit de A en de B. Wij hopen dat elke vereniging minimaal 4 teams en een damesteam af wil vaardigen. Gelieve het niveau van de teams aan te geven zodat er met de indeling rekening gehouden kan worden met de sterkte van het team. Per vereniging dient er 1 of 2 scheidsrechters afgevaardigd te worden.
Aanvang van het toernooi is rond de klok van 15.00 uur. De laatste wedstrijden zullen tegen circa 18.30 uur eindigen. Hierna is het zeker de moeite om nog te blijven hangen, want het toernooi loopt over in Zuiderpark Live. Dit is een muzikaal festival ter ere van ons 50-jarig jubileum en het begint om 20:00 uur. Er zijn optredens van Plork en de aannemers, The Allstarz (bekend van het Zuiderburentoernooi), Zerox en Kraantje Pappie.

Wij rekenen op vele aanmeldingen van de teams. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Graag ontvangen wij deze uiterlijk 15 juli 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *