Aankondiging Zuiderburenweekend heren

Velden van vv de Zuiderburen

“Mannen zet het vast op de kalender, voordat moeder de vrouw iets anders plant: 31 mei t/m 2 juni 2019 ZUIDERBURENWEEKEND!” (Ja het mag best met hoofdletters.) Want het weekend om weer eens effe echt man te wezen is bepaald.

De accommodatie is inmiddels geboekt en wij doen nu een beroep op jullie om de keet vol te krijgen. Hoe de invulling van het weekend er precies uit komt te zien is nog een verrassing en tevens een uitdaging voor ons. Het zal weer een mix zijn van activiteiten en entertainment. Is het Zuiderburenweekend nog nieuw voor jouw, informeer maar eens bij de oude garde wat je kunt verwachten. Wij verzekeren in ieder geval dat het geen teleurstelling zal worden, tenzij je handtassen pimpen als activiteit verwacht of vegaballetjes en kokosmelk op het menu…

Ten behoeve van de planning van de activiteiten en de inkoop van eten en bier willen we graag zo snel mogelijk weten wie er allemaal van de partij zijn. Hiervoor verzoeken we je onderstaand aanmeldformulier in te vullen voor 1 november 2018. Het is ook mogelijk om slechts gedeeltelijk mee op weekend te gaan. Als je nog vragen hebt over het Zuiderburenweekend kun je je ook tot ons richten.

Met sportieve groet,

Roy Daniels,
Roy Bierens,
Carlo Coolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *