Aankondiging: Zuiderbuurbecue 2013

Velden van vv de Zuiderburen

In het geruchtencircuit ging het al rond en wellicht is deze aankondiging wat aan de late kant, maar op 2 augustus gaan we weer barbecueën in de Peel. De meesten weten wel dat dat dan op nummer 8 is, waar ons gewaardeerd erelid Jan Koei woont. Hij heet ons ook deze zomer weer welkom in zijn etablissement, voor de traditionele Zuiderbuurbecue.

Deze is speciaal voor alle leden van de club en de eigen bijdrage bedraagt €10,- per persoon. De aanvang van het eet- en drinkfestijn is 19:00 uur. Via het formulier hieronder kun je je aanmelden.

Twee jaar geleden heeft een bijzonder fenomeen zijn intrede gedaan tijdens de barbecue, namelijk de gouden klomp. Dit is een wisseltrofee die in het leven geroepen is om die Zuiderbuur te eren, die zich bovengemiddeld voor onze club ingezet heeft. Wil je weten wie de opvolger van Hans Lauwers en Mart Huijbregts wordt, dan heb je nog een reden om er vrijdag 2 augustus bij te zijn.

Het belooft weer heel gezellig te worden. Geef je dus direct op, zodat de organisatie ook genoeg vlees en drank in huis haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *