Profcoach is terug

Net als het seizoen van de buurtvoetbalcompetitie gaat binnenkort ook een nieuw seizoen van start van Profcoach. Profcoach is een online voetbalspel waarin jij de manager van een team bent. Dit team bestaat uit 18 spelers, van elke eredivisieploeg één.

Je stelt dus zelf je selectie samen en jouw spelers scoren punten op basis van hun prestaties in de eredivisie. Het is dus belangrijk dat jouw spelers sowieso speelminuten maken en als ze geregeld een doelpuntje meepikken, een assist geven of als (doel)verdediger de nul houden levert dat jou punten op. Zo scoor je elke week een puntentotaal met jouw profcoach-team en strijd je zo tegen andere deelnemers van het spel.
Alleen je basis-elftal draagt bij aan je puntentotaal, maar elke speelronde kun je wisselen omdat je zeven reservespelers hebt. De complete spelregels van het spel kun je vinden op profcoach.nl/Info/Rules. 

Spelen tegen onbekende deelnemers aan het spel is natuurlijk niet zo leuk als tegen je eigen teamgenoten. Daarom heeft v.v. de Zuiderburen al sinds jaar en dag een eigen subleague bij het Profcoach spel. Hierin speel je dus tegen andere leden van de club of supporters). Nadat je je op profcoach.nl ingeschreven hebt en je team samengesteld hebt, kun je je direct aansluiten bij onze subleague. De naam van de subleague is 'zuiderburenbeker' en het benodigde wachtwoord is 'voetbal'.

Je hebt tot 30-8 de tijd om je in te schrijven. Wie wordt de uitdager van Ties die vorig jaar met de eindoverwinning aan de haal ging in dit spel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *