Zuiderburen op weg naar een toekomst vaste accommodatie

Accommodatie vv de Zuiderburen wordt uitgebreid

Dinsdag 4 april 2023 heeft de gemeente positief advies gegeven over de realisatie van 2 nieuwe kleedruimten en een ruime scheidsrechters-ruimte. Daarmee is weer een belangrijke stap gezet richting de realisatie van een accommodatie die zekerheid biedt voor de toekomst van onze mooie vereniging.


Vanaf 13:42 wordt de uitbreiding van kleedruimte voor v.v. de Zuiderburen behandeld in de commissievergadering van de gemeente van dinsdag jl.

De schouders er samen onder

Komende weken gaat de projectgroep met de leden in gesprek om nog concreter te toetsen welke hulp iedereen wil en kan leveren. De eerste signalen daarover zijn erg bemoedigend. Wij vertrouwen er als projectgroep op dat we met de capaciteiten die we binnen de Zuiderburen hebben veel werk zelf kunnen doen. En daarmee, naast de trots van zelf gerealiseerde kleedruimten, ook een mooie besparing naar de toekomst voor de club (en dus de leden) realiseren.

Volgende stap een 2e speelveld en extra ruimte voor materialen

Met deze stap is de toekomst vaste accommodatie echter nog niet klaar. De gesprekken voor een 2e speelveld zijn al een aantal jaar gaande. Ook daar lijkt op korte termijn schot in de zaak te komen. Hierdoor hopen we richting seizoen 2023-2024 ook een eigen 2e speelveld in gebruik te nemen.

Daarnaast wordt er actief naar de mogelijkheden gekeken voor een extra materiaalruimte. Daarmee is de eigen accommodatie voor de Zuiderburen gereed voor jarenlang plezier. Al wordt er ook nagedacht over een andere, meer bourgondische, uitbreiding 😉.

Speciale dank

De afgelopen jaren hebben we veel gevraagd van de flexibiliteit van onze leden. We hebben thuiswedstrijden gespeeld in alle kernen van de gemeente. Gelukkig voor de leden is er nu uitzicht op een toekomst vaste eigen accommodatie.
We zijn erg dankbaar richting de omliggende verenigingen voor de manier van meedenken de afgelopen jaren. O.a. AVR ’69, Reusel Sport, VV Hulsel, SDO’39 en HMVV hebben ons de afgelopen jaren uit de brandt geholpen. Chapeau aan die verenigingen dat er zo’n gemoedelijke manier meegedacht is met VV de Zuiderburen. Uiteraard ook een woord van dank richting Rosolo voor het ter beschikking stellen van kleedruimte sinds 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *