Lekker biertjes proeven tijdens Zuiderbieren 2023

Biertjes proeven tijdens Zuiderbieren 2023

Op vrijdag 5 mei aanstaande organiseert de activiteitencommissie in samenwerking met Taverne de Ouwe Brandtoren weer een gezellige bierproeverij. Bij de vaste kern ook wel bekend als ZuiderBieren. Tijdens deze proeverij kunnen onze leden genieten van 7 verschillende bieren van over de hele wereld en de smaakpapillen laten prikkelen door de diverse smaken en aroma’s.

De proeverij vindt plaats bij Taverne de Ouwe Brandtoren, gelegen in de mooie bosrijke omgeving vlakbij de trimbaan in Reusel. Zoals gemeld bestaat de proeverij uit 7 verschillende biertjes. Deze worden geserveerd in kleine proefglazen en voorzien van de nodige achtergrondinformatie door een gediplomeerd biersommelier. Maar dat is niet alles, want het geheel wordt nog gecompleteerd met 3 hapjes die tussendoor gepresenteerd worden.

ZuiderBieren 2023 bij d'n ouwe Brandtoren

Biertjes proeven voor een schappelijk prijsje

De kosten voor deze avond bedragen slechts €22,25 per persoon. Je krijgt hiervoor een unieke en gezellige avond vol bier, hapjes en gezelligheid. De bierproeverij begint om 20:30 uur en zal tot ongeveer 0:30 uur duren. Je betaalt direct bij aanmelding via iDeal. De consumpties die je nog extra nuttigt gedurende de avond betaal je ter plekke.

Bent je een echte bierliefhebber en wil je deze avond niet missen? Meld je dan snel aan via het formulier hieronder. Hou je niet van bier, maar wel van gezelligheid (en hapjes), dan is het ook mogelijk het speciaalbier te laten vervangen door wijntjes. Dan moet je het wel doen zonder de aanvullende uitleg over je drankje (maar laat je dat beslist niet weerhouden van aanmelden).

We rekenen op een grote opkomst zodat we er weer een ouderwets gezellige Zuiderburenavond van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *