De voetbal.nl app is vernieuwd

Velden van vv de Zuiderburen

Alle leden van onze club kunnen nu van start met de vernieuwde voetbal.nl app. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer.

Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete andere teams. Dus al speel je zelf in het tweede van de Zuiderburen, kun je ook team 1, 3 en 4 volgen. Het is zelfs mogelijk teams van andere verenigingen te volgen. Het is (met name voor spelers) wel belangrijk dat je inlogt met het e-mailadres dat bij de club bekend is. Supporters kunnen hun favoriete team(s) ook volgens met de app.

Maak je als lid nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres dat bij het bestuur bekend is. En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als man of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app. Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

Overigens is het noodzakelijk om een profielfoto toe te voegen. Deze verschijnt op je digitale spelerspas en dient ter controle van de spelers door de scheidsrechters, voorafgaand aan de wedstrijd. De scheidsrechter kan je foto sowieso zien, ook al zet je deze op 'niet zichtbaar'. Voor de meeste leden zal de foto al standaard opgenomen zijn in de app. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, verzoeken wij je deze alsnog via de app toe te voegen. Let op: het dient een duidelijke en herkenbare foto te zijn i.v.m. de scheidsrechterscontrole. De oude fysieke pasjes worden met ingang van dit seizoen niet meer gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *