De Zuiderburen EK-pool alsnog van start

ek-pool

Vorig jaar moesten we de Zuiderburen EK-pool noodgedwongen uitstellen. Corona zorgde ervoor dat het Europees kampioenschap voetbal niet doorging. En zonder EK kon het spel natuurlijk ook niet gespeeld worden. Inmiddels zijn we een jaar verder en een goede maand verwijderd van de openingswedstrijd van het EK. Dus kunnen we het spel alsnog gaan spelen.

De Zuiderburen EK-pool is vernieuwd

Doordat het EK een jaar uitgesteld is hebben we ook een jaar langer de tijd gehad om de EK-pool te finetunen. Dit jaar wordt het spel gespeeld via een speciaal aangemaakte website: ek2021pool.nl. Deze website biedt meer spelplezier en overzicht. Naast de pagina waar je je voorspellingen invoert, vind je een er hoop achtergrondinformatie over het EK, een social wall (Zuiderbuurt), gebruikersprofielen, uitgebreide statistieken en nog veel meer.

Hoe kan ik deelnemen aan de EK-pool?

Om deel te nemen aan onze EK-pool dien je je eenmalig te registreren. Daarbij betaal je direct en eenvoudig €10,- inschrijfgeld via iDeal. Nadat je een wachtwoord gekozen hebt kun je inloggen op de website en direct beginnen met voorspellen. Voorspellingen zijn tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aan te passen.

Speculeer je erop dat Oranje ver komt of ga je tactisch te werk?

Van het inschrijfgeld gaat de helft in de pot, die aan het eind van het EK verdeeld wordt over de top 3. Nu maar hopen dat het geluk aan je zijde is.

Oranjefans

De Zuiderburen EK-pool is ook leuk voor niet leden

Naast onze leden kunnen ook voetballiefhebbers van buiten onze vereniging meedoen. Sterker nog, je hoeft niet eens voetballiefhebber te zijn. Onze EK-pool is voor iedereen in de Kempen. Wie is de meestervoorspeller van jouw gezin of bij jou op kantoor?
Zie het als een online alternatief voor het gezellige Zuiderburentoernooi. Strijd en gezelligheid gaan er hand in hand.

Regionale clubs kunnen meedoen in een eigen league

We hebben dit jaar nog een extra dimensie aan de EK-pool gegeven. Nu is het voor regionale clubs, zoals Reusel sport of HMVV, namelijk mogelijk om in een eigen league te spelen. Deze clubs krijgen een eigen pagina op ek2021pool.nl waarop je in één oogopslag ziet hoe je presteert t.o.v. je clubgenoten. Clubs hoeven dus zelf geen moeite te doen om een pool in elkaar te zetten of alles bij te houden. Dat doen wij allemaal. Dit past mooi in het sociaal gemoedelijke karakter van onze club.
We hebben voor 14 regionale clubs al een pagina aangemaakt. Kijk snel op ek2021pool.nl/eigen-league voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *