Ontwikkelingen rondom sportpark Den Hoek

werkzaamheden nabij sportpark Den Hoek

Via Stibex, de beheerder van de sportparken in onze gemeente ontvingen we onderstaande informatie aangaande ontwikkelingen rondom sportpark Den Hoek.

Parkeerplaats Den Hoek vernieuwd

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 24 april is de parkeerplaats op Sportpark Den Hoek weer in gebruik! Het is een groot en overzichtelijk terrein geworden. Het sportpark en de omgeving worden de komende tijd nóg mooier, want er staat nogal wat op de planning. Eén van die zaken is een nieuwe toegangspoort. Deze zal naar verwachting in de zomer geplaatst worden.

Nieuwe fietsenstalling op Den Hoek

Met de herinrichting van de parkeerplaats is de fietsenstalling zoals we die jaren kenden op het sportpark komen te vervallen. Er is een moderne nieuwe fietsenstalling gerealiseerd op een meer centralere plek op Den Hoek. Om precies te zijn bevindt de fietsenstalling zich nu links van de tennis accommodatie. We verzoeken je daar voortaan je (elektrische) fiets of scooter te stallen.

Leijenstraat wordt fietsstraat

De Leijenstraat wordt omgetoverd tot een fietsstraat (waar auto’s met aangepaste snelheid toegestaan zijn). Wel zo veilig voor onze (jeugdige) sporters.
Vanaf 28 april aanstaande zal de Leijenstraat naar verwachting 5 weken afgesloten zijn. Het sportpark is dan bereikbaar via de Turnhoutseweg. Heb je vragen over de wegwerkzaamheden? Neem dan contact op met Patrick van der Heijden van de gemeente Reusel-de Mierden: 06-21 87 36 75 / P.vanderHeijden@reuseldemierden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *